Neler Yeni

Seneye yks ye gireceğim tavsiyenizi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
meslek lisesi elektirik elektonik mezunu olacağım ama ben denizcilğe geçmek istiyorum kaptan olmak için neler yapmam lazım nette çok araştırdım çoğu karmakarışık burda bilen birileri çıkarsa sevinirim

G0KHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Gökhan Ceylan
Deniz mesleği çok zor hocam unutma gidip 1 2 ay karaya ayak basmadığın olabiliyor gemi ortamıda oldukça zor bunları da unutma

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Deniz mesleği çok zor hocam unutma gidip 1 2 ay karaya ayak basmadığın olabiliyor gemi ortamıda oldukça zor bunları da unutma
1-2 ne o 4-5 ay oluyır
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 aya dua et

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet haklısın teşşekürler

G0KHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Gökhan Ceylan
1-2 ne o 4-5 ay oluyır

1-2 aya dua et
Deniz subayı tanıdıklarım var onların askeri görevleri genelde 2 ay kadar sürüyor ama karada yine de çok durmuyolar geri gidiyolar gemi kaptanlığı kısmı daha çok olabilir bende tam bilmiyorum o kısmı ama o 2 ay kalan deniz subayları korona dönemleri 6 ay kaldılar mesala o yüzden hayattan çok koparabiliyor

Teğmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Orhan Arslan
Gokhan'ın dediği doğru ama daha fazla olabilir, eniştem yurt dışında 6 Ay gelmiyor. Deniz Kuvvetleri de uzun süreler evine gelemiyor. Hedefini belirlemişsin, ona göre bir çalışma programı hazırla, kaçıncı sıraya kadar alıyorlar ise, o sıraya gelmek için çalış, doping hafızayı çok beğeniyorlar öneririm. He bu arada soğuk kanlı ol, soğuk kanlı olmazsan tam net yapacağın sınavı batırır, ondan sonra da 1 sene daha çalışırsın. Çalışmayan kas erir, beyin egzersizleri yap, satranç işe yarayacaktır misal, hızlı düşünme, planlama gibi özelliklerini geliştirecektir. Meslek sana kalmış eğer sevmediğin bir mesleğe geçersen, çok sıkılırsın. Tekrar gözden geçirmeni öneririm, başarılar canım kardeşim.

Deniz subayı tanıdıklarım var onların askeri görevleri genelde 2 ay kadar sürüyor ama karada yine de çok durmuyolar geri gidiyolar gemi kaptanlığı kısmı daha çok olabilir bende tam bilmiyorum o kısmı ama o 2 ay kalan deniz subayları korona dönemleri 6 ay kaldılar mesala o yüzden hayattan çok koparabiliyor
Subaylar yönetim kadrosun da olduğu için onların bu kadar durması normal, ama denizcilik ıı diyeyim sence?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gokhan'ın dediği doğru ama daha fazla olabilir, eniştem yurt dışında 6 Ay gelmiyor. Deniz Kuvvetleri de uzun süreler evine gelemiyor. Hedefini belirlemişsin, ona göre bir çalışma programı hazırla, kaçıncı sıraya kadar alıyorlar ise, o sıraya gelmek için çalış, doping hafızayı çok beğeniyorlar öneririm. He bu arada soğuk kanlı ol, soğuk kanlı olmazsan tam net yapacağın sınavı batırır, ondan sonra da 1 sene daha çalışırsın. Çalışmayan kas erir, beyin egzersizleri yap, satranç işe yarayacaktır misal, hızlı düşünme, planlama gibi özelliklerini geliştirecektir. Meslek sana kalmış eğer sevmediğin bir mesleğe geçersen, çok sıkılırsın. Tekrar gözden geçirmeni öneririm, başarılar canım kardeşim.
teşekkürler

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
çok yakın tanıdığım deniz subayı idi ve 3 sene önce 7 ay sefere gitti rekor onlardaydı hatta haberi bulursam atarım

Top Bottom