ünlem koyduk aga niye sert çıkıyon.hüdapar mecliste ananın bacının aleyhine önergeler verdiğinde de hatırla lütfen bunu
birinde maaşın 1800 telee birinde 8500Eskiden 1000tl ye dolap dolduruyordum metro da
şimdi metroya gittiğim de 3bin TL den aşağısı çıkamıyorum neresi alım gücü artmış
OIQWJDQWIOJDQWUIHDUIHIQHDWWDDQWWQKANSBDASKJHBDASJHBK adam evden çıkmadan trollük yapıyo galibalan soğanın kilosu 30tl 5 kiloyu nasıl alcam 2 kilo anca geliyo SLDKFJSKLDJFHSIDLFHJSDFKLHJSDFKJHSDFJKHS
Twetter den biliyoruz. 100 CHP oyunun 80-90 ı Amerikadan oluyor nedense. Keşke burdada açıklasalar, oylar hangi ülkelerden kullanılmış.Ckckfdkdkdkd
Teknoloji forumu olduğu için ekonomi en çok bize vuruyor. 900 ü pensilvasya ne ya ckffkdkdkddk harbiden siz sıyırmişsiniz .
o kadar gerginim ki görmedim kusura bakmaünlem koyduk aga niye sert çıkıyon.
Daha videoyu izlememişsin. Papağanları bilir misin? Konuşan kuş var işte onlar. Onlar senden daha akıllı.https://onedio.com/haber/2018-den-b...iki-genc-aci-gercegi-yuzumuze-vuruyor-1134676 bak kardeşim gir bak bu videoya 2018 deki fiyat ve asgari ücretle 131 adet alıyosun 2023 asgari ücretle 157 tane alıyosuyn
Valla iyi olur katılıyorum ne güzel oyunuz geçersiz olur.beyler seçimde RTE'YE BASARKEN KEMAL KILIÇDAROĞLUNA KALEM İLE ÇARPI ATMAYI UNUTMAYIN!!!!!! YANINIZDA KALEM GETİRİP BAY BAY KEMALE ÇARPI ATMAZSANIZ OLMAZ
Cumhur ittifak seçmenleri böyledir.Ckckfdkdkdkd
Teknoloji forumu olduğu için ekonomi en çok bize vuruyor. 900 ü pensilvasya ne ya ckffkdkdkddk harbiden siz sıyırmişsiniz .
Burda Alım gücü arttı diyorsun yabirinde maaşın 1800 telee birinde 8500
yoo izledimDaha videoyu izlememişsin. Papağanları bilir misin? Konuşan kuş var işte onlar. Onlar senden daha akıllı.
yapma yaw mitinglerdeki insanlar amerikadan geliyo zaten hemen getiriyolar f35leTwetter den biliyoruz. 100 CHP oyunun 80-90 ı Amerikadan oluyor nedense. Keşke burdada açıklasalar, oylar hangi ülkelerden kullanılmış.
O ünlem öyle konulmuyor. (!) Şu şekilde olması gerekli.ünlem koyduk aga niye sert çıkıyon.