Neler Yeni

Senkronize ARGB Sorunu

amirgans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen
Merhabalar LİAN Lİ LANCOOL 216 kasa satın aldım fakat sistemdeki parçalarda olmak üzere kullandığım bileşenlerin markası birbirinden farklı olduğu için argb renk uyumunda sıkıntı çekiyorum.
Anakart ve sıvı soğutma MSİ, - Ekran kartı ASUS, - Ram ve ssd XPG, - Kasa LianLi
Hepsi ARGB aydınlatmaya sahip. Birçok program denedim ama her program farklı parçaları görüyor.
Sorum şu ki: Bunların ARGB sini aynı anda uyumlu bir şekilde çalıştırmamın bir yolu var mıdır ? Resimde gösterdiğim kasadaki parçayla bunun bir alakası var mı çünkü formda bazı arkadaşlar aynı kasaya bu parçayı eklemişler ama benim kasada böyle bir parça yok.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

SİSTEM:
ANAKART: msi meg x570s unify-x max
SOĞUTMA: msi mag coreliquid c240 aio
CPU: ryzen 5 5600x
GPU: asus rog strix 6700XT
RAM: xpg 3600mhz 2x16gb
SSD: xpg m2 500 + Samsung evo pro m2 500
KASA: lian li lancool 216
PSU: cougar 1050 80+ gold

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    858.5 KB · Hit: 35

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
hocam SignalRGB diye bir programla aynı sorunu çözmüştüm bi deneyin isterseniz. Aslında msi'ın programı üzerinden hepsinin çalışması lazım ama.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Signalrgb ile ayarlayabilirsin. Motherboard üzerinde olan argb soketlerinin pinlerine göre kendin ek olarak cihaz tanımlaması yapabiliyorsun. Cihaz hali hazırda kaydı girilen bir ürün değilse de led sayısını belirtip kendim bir cihaz oluşturabiliyorsun.

Top Bottom