Merhabalar LİAN Lİ LANCOOL 216 kasa satın aldım fakat sistemdeki parçalarda olmak üzere kullandığım bileşenlerin markası birbirinden farklı olduğu için argb renk uyumunda sıkıntı çekiyorum.
Anakart ve sıvı soğutma MSİ, - Ekran kartı ASUS, - Ram ve ssd XPG, - Kasa LianLi
Hepsi ARGB aydınlatmaya sahip. Birçok program denedim ama her program farklı parçaları görüyor.
Sorum şu ki: Bunların ARGB sini aynı anda uyumlu bir şekilde çalıştırmamın bir yolu var mıdır ? Resimde gösterdiğim kasadaki parçayla bunun bir alakası var mı çünkü formda bazı arkadaşlar aynı kasaya bu parçayı eklemişler ama benim kasada böyle bir parça yok.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
SİSTEM:
ANAKART: msi meg x570s unify-x max
SOĞUTMA: msi mag coreliquid c240 aio
CPU: ryzen 5 5600x
GPU: asus rog strix 6700XT
RAM: xpg 3600mhz 2x16gb
SSD: xpg m2 500 + Samsung evo pro m2 500
KASA: lian li lancool 216
PSU: cougar 1050 80+ gold
Anakart ve sıvı soğutma MSİ, - Ekran kartı ASUS, - Ram ve ssd XPG, - Kasa LianLi
Hepsi ARGB aydınlatmaya sahip. Birçok program denedim ama her program farklı parçaları görüyor.
Sorum şu ki: Bunların ARGB sini aynı anda uyumlu bir şekilde çalıştırmamın bir yolu var mıdır ? Resimde gösterdiğim kasadaki parçayla bunun bir alakası var mı çünkü formda bazı arkadaşlar aynı kasaya bu parçayı eklemişler ama benim kasada böyle bir parça yok.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
SİSTEM:
ANAKART: msi meg x570s unify-x max
SOĞUTMA: msi mag coreliquid c240 aio
CPU: ryzen 5 5600x
GPU: asus rog strix 6700XT
RAM: xpg 3600mhz 2x16gb
SSD: xpg m2 500 + Samsung evo pro m2 500
KASA: lian li lancool 216
PSU: cougar 1050 80+ gold