T110 u da kullandım bozulmuştu Sennheiser CX 80S sesi daha soğuk diye okudum JBL baya kaliteliydi kablosu on numara kolay kolay kopmadı hiçt110 kullandım çok başarılı bi kulaklık, ama eskiden sennheiser bi kulaklığım vardı ses kalitesi olarak daha kaliteliydi fakat ucuz olduğu sanırım dayanıksızdı bozuldu
Peki bu model iyi mi ? En düşük modeli diye okudum forumdaBence fiyat o kadar düşüyorsa aynı fiyata jbl almaktansa Sennheiser öneririm
aynen jbl kablo olarak kaliteliydi baya, ama başlıkta görmemiştim 250'ye sennheiser daha mantıklı benceT110 u da kullandım bozulmuştu Sennheiser CX 80S sesi daha soğuk diye okudum JBL baya kaliteliydi kablosu on numara kolay kolay kopmadı hiç
T110 u da kullandım bozulmuştu Sennheiser CX 80S sesi daha soğuk diye okudum JBL baya kaliteliydi kablosu on numara kolay kolay kopmadı hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu model iyi mi ? En düşük modeli diye okudum forumda
Nette en ucuz 400'den başlıyor sennheiser kaliteli diye biliyorum sağolun hocamaynen jbl kablo olarak kaliteliydi baya, ama başlıkta görmemiştim 250'ye sennheiser daha mantıklı bence
Eyvallah hocamJBL Tune 110 vs Sennheiser CX 1.00: What is the difference?
What is the difference between Sennheiser CX 1.00 and JBL Tune 110? Find out which is better and their overall performance in the headphones ranking.versus.com
Nette en ucuz 400'den başlıyor sennheiser kaliteli diye biliyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah hocam