Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sennheiser HD 458BT - Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
ömer
bu model kafayı fena acıtıyor kafa kısmı süngeri çok zayıf hemen elden çıkardım

Berkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet Demirtaş
bu model kafayı fena acıtıyor kafa kısmı süngeri çok zayıf hemen elden çıkardım
Kablolu versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum, yeri geldi saatlerce durmadan oyun oynadım. Benim kafamı acıtmadı.Demek ki hissi kişiden kişiye değişiyor. Ben kablolu versiyonundan memnunum bluetoothlusu da fiyatı iyiyse bence alınır. Ses, malzeme kalitesi gayet iyi. 2 yılda herhangi bir açılma, çatlama vs yapmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Miraç çevik
(3.799₺) Fırsat: Sennheiser HD 458BT - Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık - ANC, 30 Saate Kadar Dinleme Süresi, Hızlı Şarj Özelliği, Bluetooth 5.0 https://amzn.eu/d/6F1BKbG
Bunun yerine anker Q35 veya bir tık daha fiyat yükseltip Q45 almak çok daha mantıklı ben HD 458 BT ti bir süre kullandım ben aldığım zaman anker q30 dan bile ucuzdu şuanki fiyatı kesinlikle değmez ses kalitesi fena değil ama çok boğuk ve sesi çok kısık kesinlikle ses yüksekliği tatmin etmiyor ayrıca uzun süre kullanımda kulağı inanılmaz acıtıyor aynı fiyata Q35 varken kesinlikle değmez şuan Q35 kullanıyorum ve HD 458 BT bir yıldır köşede duruyor
Fiyat olarak çok gereksiz yüksek F/P olabilmesi için 2000 civarlarında satılması lazım çünkü Q30 bile Daha iyi bir kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Denemeden almayın bu modeli. Kulak pedleri çok ufak. Herkese uymuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,162
Üyeler
159,114
Son üye
ak1n.
Top Bottom