Neler Yeni

Sepetim Fiyatına Değer mi?

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Next fest indirimi 3 ekimde sanırım. Hesapladım bütün oyunlar 500 küsüre geliyor eğer hepsi düşerse. Tek tek alırsam ilk alacağım oyun rdr2. İnceleme videosu çekeceğim için oyundaki değerler lazım. Onun için alıyorum.
Next Fest indirim değil. İndirime girer diyebileceğimiz en yakın etkinlik sonbahar indirimleri, Kasım'ın sonu.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Crew 2 ve GTA 4 başlı başına ofsayt zaten. Hakeza Mafia'yı da sayabiliriz, çok sevdiğim ama fiyatını hak ettiğini düşünmediğim bir oyun. Sana tavsiyem beklemen yönünde olacak, çok güzel oyunlar duyuruluyor şu sıralar ve pre-orderlar başlayacak. Hem güncel oyun almış, oynamış olursun hem de paranı çer çöpe vermemiş olursun.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Crew 2 ve GTA 4 başlı başına ofsayt zaten. Hakeza Mafia'yı da sayabiliriz, çok sevdiğim ama fiyatını hak ettiğini düşünmediğim bir oyun. Sana tavsiyem beklemen yönünde olacak, çok güzel oyunlar duyuruluyor şu sıralar ve pre-orderlar başlayacak. Hem güncel oyun almış, oynamış olursun hem de paranı çer çöpe vermemiş olursun.
Benim zevklerime sepete eklediğim oyunlar uyuyor. Gta 4ü seviyorum. Önceden de oynadığım oyundur. İndirimleri bekliyorum. Ama biraz acelem var video olduğu için. Crew oyynuna gelirsek yarışları severim. Forzanın yanına yeni bir oyun arıyorum o yüzden seçtim. Eğer kendine oyun konusunda güveniyorsan konuya bıraktığım linkten bana oyun önerebilirsin dostum.

Top Bottom