Neler Yeni

Sepetim nasıl alınır mı

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
1657131312577.png

63 TL var kutu düştü csgodan sattım bu üçlüyü alıcam başka alcak oyun bulamadım alıyım mı? satisfactory ve valheim ikiside inşa sanırım ama. öneri varsa onlardan birinin yerine falan bekliyorum hemen alcam

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Alıntıyı görüntüle
63 TL var kutu düştü csgodan sattım bu üçlüyü alıcam başka alcak oyun bulamadım alıyım mı? satisfactory ve valheim ikiside inşa sanırım ama. öneri varsa onlardan birinin yerine falan bekliyorum hemen alcam
Bence satisfactory yerine beyond two souls daha iyi gider gibi tabi senin oyun zevkine bağlı interaktif oyunları seversen beyond al bence

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bak şimdi o zaman önce ilk 2 tane metro oyununu üstüne dyin light 1 üstüne forza 4 üstüne the witche üstüne ori 60 TL'ye geliyor sanırım
forza witcher var kanka

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
The long dark ve The forest.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Vrising güzel gibi.

Irisiumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tolga Yalçınkaya
Alıntıyı görüntüle
Dedikleri gibi metronun ilk 2 oyunu ve dying light almanı tavsiye ederim ayrıca the forest da güzel ama arkadaş olmadan pek sarmaz.

WhoCares

80+ Gold
bunlar indirimli fiyatlarımı normal fiyatlarimi epic games ücretsiz vermişti sanırım hitman i

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Alıntıyı görüntüle
ben normalde survival hastasıyım ama valheim nedense beni çok sıkmıştı aldım 2 saat oynadım daha da aylarca girmedim oyuna sildim

Top Bottom