yanlış anlama ama bu list çok tırt ağa söylim sana satisfactory en fazla 1 saat oynarsın eğer bu tarz sevmiyorsan vallheim için daralır onada 1 saat veriyorum hitmanı oynarsın bak ama bitirine kadarindirimli knka
Pc iyise naraka öneririmAlıntıyı görüntüle
63 TL var kutu düştü csgodan sattım bu üçlüyü alıcam başka alcak oyun bulamadım alıyım mı? satisfactory ve valheim ikiside inşa sanırım ama. öneri varsa onlardan birinin yerine falan bekliyorum hemen alcam
Yarın 00:00Bu steam indirimleri ne zaman bitiyor saat olarak soyler misiniz gun saat
7 temmuz saat 8 de bitiyorBu steam indirimleri ne zaman bitiyor saat olarak soyler misiniz gun saat
Persembe gunu bitmis olcak diyorsunuzYarın 00:00
siz ise aksam 8 diyorsunuz ?7 temmuz saat 8 de bitiyor
herhangi bir oyuna girince kalan süre yazıyor indirimler akşam 8 de başladı 8 de birteceksiz ise aksam 8 diyorsunuz ?
zaman geçmesi için alıyorsan cityskylines alabilirsin eğlenceliAlıntıyı görüntüle
63 TL var kutu düştü csgodan sattım bu üçlüyü alıcam başka alcak oyun bulamadım alıyım mı? satisfactory ve valheim ikiside inşa sanırım ama. öneri varsa onlardan birinin yerine falan bekliyorum hemen alcam
E öner kanka o zamanyanlış anlama ama bu list çok tırt ağa söylim sana satisfactory en fazla 1 saat oynarsın eğer bu tarz sevmiyorsan vallheim için daralır onada 1 saat veriyorum hitmanı oynarsın bak ama bitirine kadar
ben bir süresidir AA AAA kalite oyun oynamiyorum genelde pixel art seviyorum belki sana uymayabilir vampire survivors 20 minutes till dawn nomad survival anvil saga brotato bide arada good company oynuyorum o kadarE öner kanka o zaman