Blackgate kimse önermiyorSepette bu oyunalr var hepsini almalımıyım yoksa bazılarını mı alıyım
ets 1. dlcsi sadece boya dlcsi bence gereksiz 2. si renault tır çok kullanıyorsan güzel olur detroiti kesinlikle almalısın güzel oyun gamepadin varsa arkana yaslan 10 15 saat tadını çıkar (sadece 1 son için) carx te arabaya ayar yapmadan çok güzel değil genel olarak arkadaşlarla oynanabilecek güzel bi oyunSepette bu oyunalr var hepsini almalımıyım yoksa bazılarını mı alıyım
Ets de bütün map ve diğer dlclerin hepsi var eski kapalama ve başka ülke dlcleri hariç. Xbox 9. nesil gamepad var, Carx te kuzen al dedi ama pek alasım yokets 1. dlcsi sadece boya dlcsi bence gereksiz 2. si renault tır çok kullanıyorsan güzel olur detroiti kesinlikle almalısın güzel oyun gamepadin varsa arkana yaslan 10 15 saat tadını çıkar (sadece 1 son için) carx te arabaya ayar yapmadan çok güzel değil genel olarak arkadaşlarla oynanabilecek güzel bi oyun
etsde oyun ayarlarınızı atabilirmisiniz buraya dualsense var bendede çok yavaş geliyor bana tepkilerEts de bütün map ve diğer dlclerin hepsi var eski kapalama ve başka ülke dlcleri hariç. Xbox 9. nesil gamepad var, Carx te kuzen al dedi ama pek alasım yok
ets yi gamepad le oynamadım hiçi horizon zero dawni gow, cyberpunk, rdr ve gta oynadımetsde oyun ayarlarınızı atabilirmisiniz buraya dualsense var bendede çok yavaş geliyor bana tepkiler