Neler Yeni

Sepette ki Oyunları Almalımıyım

Cihangir

80+ Gold
Sepette bu oyunalr var hepsini almalımıyım yoksa bazılarını mı alıyım

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    190 KB · Hit: 107

Cihangir

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,539
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sepette bu oyunalr var hepsini almalımıyım yoksa bazılarını mı alıyım
ets 1. dlcsi sadece boya dlcsi bence gereksiz 2. si renault tır çok kullanıyorsan güzel olur detroiti kesinlikle almalısın güzel oyun gamepadin varsa arkana yaslan 10 15 saat tadını çıkar (sadece 1 son için) carx te arabaya ayar yapmadan çok güzel değil genel olarak arkadaşlarla oynanabilecek güzel bi oyun

Cihangir

80+ Gold
ets 1. dlcsi sadece boya dlcsi bence gereksiz 2. si renault tır çok kullanıyorsan güzel olur detroiti kesinlikle almalısın güzel oyun gamepadin varsa arkana yaslan 10 15 saat tadını çıkar (sadece 1 son için) carx te arabaya ayar yapmadan çok güzel değil genel olarak arkadaşlarla oynanabilecek güzel bi oyun
Ets de bütün map ve diğer dlclerin hepsi var eski kapalama ve başka ülke dlcleri hariç. Xbox 9. nesil gamepad var, Carx te kuzen al dedi ama pek alasım yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,539
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ets de bütün map ve diğer dlclerin hepsi var eski kapalama ve başka ülke dlcleri hariç. Xbox 9. nesil gamepad var, Carx te kuzen al dedi ama pek alasım yok
etsde oyun ayarlarınızı atabilirmisiniz buraya dualsense var bendede çok yavaş geliyor bana tepkiler

Cihangir

80+ Gold
sepete far cry 5 gold edition ekledim far cry 3 te veriyor 2 oyun ayrı alınca 128 tl, far cry 5 gold alınca 60 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

etsde oyun ayarlarınızı atabilirmisiniz buraya dualsense var bendede çok yavaş geliyor bana tepkiler
ets yi gamepad le oynamadım hiçi horizon zero dawni gow, cyberpunk, rdr ve gta oynadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,109
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom