İnan fark etmez hocamsahsen ben serbetli sevmiyorum, 2 lokma alinca nefesim daraliyor terlemeye basliyorum bildigin eziyet. ama sutlu tatli oylemi 1 kilo yersin bebekler gibi zevkten 4 kose olursun yedikce yiyesin gelir.
Tatlı tatlıdır ayrım yapılmaz havada karada her türlü tatlıyı gömerimsahsen ben serbetli sevmiyorum, 2 lokma alinca nefesim daraliyor terlemeye basliyorum bildigin eziyet. ama sutlu tatli oylemi 1 kilo yersin bebekler gibi zevkten 4 kose olursun yedikce yiyesin gelir.
Şerbetlide favorim künefe sütlüde ise sütlaç ikisinde ayrım yapamıyorum ama şerbetli tatlılar ağır geliyorsahsen ben serbetli sevmiyorum, 2 lokma alinca nefesim daraliyor terlemeye basliyorum bildigin eziyet. ama sutlu tatli oylemi 1 kilo yersin bebekler gibi zevkten 4 kose olursun yedikce yiyesin gelir.
İkisinin de yeri ayrı, ikisinde de güzel tatlılar varsahsen ben serbetli sevmiyorum, 2 lokma alinca nefesim daraliyor terlemeye basliyorum bildigin eziyet. ama sutlu tatli oylemi 1 kilo yersin bebekler gibi zevkten 4 kose olursun yedikce yiyesin gelir.