Serdar Ali Çelikler: Lig Bitti 5 Puanlık Fark Kapanmaz

Carlo

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,949

Serdar Ali Çelikler: Lig bitti 5 puanlık fark kapanmaz

2025.08.17

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Göztepe ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Serdar Ali Çelikler: Lig bitti 5 puanlık fark kapanmaz

Süper Lig'de Fenerbahçe, Göztepe ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve lige 1 puanla başladı.

Ev sahibinde Juan ve İsmail Köybaşı kırmızı kart görürken, Fenerbahçe'de Oosterwolde oyun dışında kaldı.

Sarı-lacivertlilerde Anderson Talisca, 90+5'te penaltı kaçırdı.

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Göztepe-Fenerbahçe maçını NEO Spor'da değerlendirdi.

''LİG BİTTİ''

Çelikler maça dair, "5 puanlık fark kapanmaz. Lig bitti. Nasıl kapatacaksın? Bu kafayla kapanmaz. Galatasaray'dan 4 puan alırsan bir şansın var. Bu hocayla hiçbir şansın yok. Haftaya Kocaelispor'u yenebilecek misin o da belli değil. Dolayısıyla ligin bu kadrolar itibariyle yüzde 90 Galatasaray diyordum. Bugün 95'e çıkarttım'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.baskagazete.com/haber/serdar-ali-celikler-lig-bitti-5-puanlik-fark-kapanmaz-193193.html

şaka gibi olay ya. ne olacağı belli olmaz canım gesem bi anadolu takımına kaybedebilir her an:gs:

Mantıklı konuşuyor. 2 haftalık performansa bakarsak 26. şampiyonluk hayırlı olsun deriz. Ama geçen hafta da Feyenoord maçındaki Fenerbahçe'yi izlediğimde "Biz bu haftaki gibi oynarsak Feneri yenemeyiz" demiştim. Enteresan bir lig bizi bekliyor. Galatasaray kolay kolay kaybetmeyeceğini gösterdi zaten, kadro ligin çok üzerinde.

Mantıklı konuşuyor. 2 haftalık performansa bakarsak 26. şampiyonluk hayırlı olsun deriz. Ama geçen hafta da Feyenoord maçındaki Fenerbahçe'yi izlediğimde "Biz bu haftaki gibi oynarsak Feneri yenemeyiz" demiştim. Enteresan bir lig bizi bekliyor. Galatasaray kolay kolay kaybetmeyeceğini gösterdi zaten, kadro ligin çok üzerinde.

Enteresan bir lig olur çünkü şampiyon olan takım öyle 82, 90, 95 puan alamaz kanımca. Lig hem 18 takımlı hem de Malatyaspor, Hatayspor, Adana Demirspor gibi averaj takımı olacak takımlar yok.

Geri