Neler Yeni

Yardım Şerit Led'den anlayan Arkadaşlar bakabilir mi?

5 Metrelik Şerit Ledi Masaya sabit olarak aşağıda verdiğim Linkteki kontrolcü ile kullanıyorum 3-4 senedir. Fakat bugün kumandadan hangi renge basarsam basayım, sadece kırmızı yanıyor Şerit Led. Başka hiç bir Renk yanmıyor. Led'ler de mi sorun vardır, yoksa Kontrolcüde mi? Bir ara ledin bir kısmı mavi, diğer kısmı kırmızı yanıyordu. Fakat yinede Kumanda üzerinden kontrol sağlayabiliyordum, bugün denediğimde Kırmızı dışında Renk yanmıyordu.

İlla aşağıdaki Linkteki aynı kontrolcüyü mü almalıyım, yoksa başka kontrolcüde alsam olur mu?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
5 Metrelik Şerit Ledi Masaya sabit olarak aşağıda verdiğim Linkteki kontrolcü ile kullanıyorum 3-4 senedir. Fakat bugün kumandadan hangi renge basarsam basayım, sadece kırmızı yanıyor Şerit Led. Başka hiç bir Renk yanmıyor. Led'ler de mi sorun vardır, yoksa Kontrolcüde mi? Bir ara ledin bir kısmı mavi, diğer kısmı kırmızı yanıyordu. Fakat yinede Kumanda üzerinden kontrol sağlayabiliyordum, bugün denediğimde Kırmızı dışında Renk yanmıyordu.

İlla aşağıdaki Linkteki aynı kontrolcüyü mü almalıyım, yoksa başka kontrolcüde alsam olur mu?

sorun köntrolcüdeki Green ve Blue yollarını kontrol eden smd lerde oyüzden başka bir kontrolcü alarak sorunu çözebilirsiniz

şerit lediniz adreslenebilir ir ledse ona göre ir kontrolcü almalsınız ya da lediniz kaç amperle ve voltla çalışıyorsa ona göre almalısnız

BabaVoss7

80+ Silver
birçok sebebi olabilir. temazsızlık. kotrolcü yanması. farklı farklı yanması direkt temazsızlık denebilir. burdan zor . 12v adaptörden kablodan direkt rgb kutuplarına elektirk verip bakabilirsiniz ledmi ölü yoksa kontolcü diyemi en kısa yoldan.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun köntrolcüdeki Green ve Blue yollarını kontrol eden smd lerde oyüzden başka bir kontrolcü alarak sorunu çözebilirsiniz

şerit lediniz adreslenebilir ir ledse ona göre ir kontrolcü almalsınız ya da lediniz kaç amperle ve voltla çalışıyorsa ona göre almalısnız
Bu kontrolcüyü alsam olur herhalde değil mi? DC12-24V yazıyor. Benim kullandığımda da aynısı yazıyor. Sadece benimki bir üst modeli sanırım.

Peki bendeki 24 tuşlu kumandayı bu linkini verdiğim kontrolcü ile çalıştırabilir miyim? Yoksa bu Kontrolcüyü kendi içerisinden gelen kumandayla mı kullanmak gerekli?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bu kontrolcüyü alsam olur herhalde değil mi? DC12-24V yazıyor. Benim kullandığımda da aynısı yazıyor. Sadece benimki bir üst modeli sanırım.

Peki bendeki 24 tuşlu kumandayı bu linkini verdiğim kontrolcü ile çalıştırabilir miyim? Yoksa bu Kontrolcüyü kendi içerisinden gelen kumandayla mı kullanmak gerekli?

aynı marka ayni kontrolcü bence sizdeki kumandaylada kontrol edebilirsiniz

aynı marka ayni kontrolcü bence sizdeki kumandaylada kontrol edebilirsiniz
Aynı kontrolcü değil aslında ama, görüntü olarak aynı gözüküyor.

Bi fotoğraf atayım, ilgilenirseniz teşekkürler;

-İlk Fotoğraf benim kullandığım, kumanda da daha büyük bunda.
Screenshot_20230316-104250_Chrome.jpg

-İkincisi ise almak istediğim model, umarım sorun düzelir.

Screenshot_20230316-104408_Chrome.jpg

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
model no suna bakarak aynı demiştim ama tam gözükmemiş öncekli resimde doğru diyorsunuz farklı 2 kontrolcü
2.Fotoğraftakinin siparişini verdim, umarım girişleri uyar.
Bu bendekinin jak ucu, uyar mı sizce ne dersiniz 6 amper olan modele?
20230316_204210.jpg

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom