Yardım Rgb Led Şerit Renk Sorunu

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Bir kaç senedir kullandığım masanın belli bölümünde RGB led bağlı şekilde duruyor.
Bir kaç haftadır kullanmıyordum. Bugün prize takayım da bir deneyeyim dedim, fakat kumandadan kırmızı renge basınca yeşil, yeşil renge basınca çok ufak bir kısımda da mavi renk yanıyor. Yani garip bir durum :D
Bu tip bir sorunla ürünü ilk aldığımda karşılaşmıştım ve şu resimdeki şeyi değiştirip yenisini yollamışlardı.
Bunun aynısından alsam sorun düzelir mi peki?
11026036883506.jpg

Bir kaç senedir kullandığım masanın belli bölümünde RGB led bağlı şekilde duruyor.
Bir kaç haftadır kullanmıyordum. Bugün prize takayım da bir deneyeyim dedim, fakat kumandadan kırmızı renge basınca yeşil, yeşil renge basınca çok ufak bir kısımda da mavi renk yanıyor. Yani garip bir durum :D
Bu tip bir sorunla ürünü ilk aldığımda karşılaşmıştım ve şu resimdeki şeyi değiştirip yenisini yollamışlardı.
Bunun aynısından alsam sorun düzelir mi peki?Alıntıyı görüntüle
yenisini almadan önce kablo bağlantıların yönünü değiştirmeni öneririm ben de bir televizyona birde masaya aldım televizyondaki düzgün çalışıyor fakat masadakini kablo sıkıntısından dolayı farklı bağladım o yüzden yeşil e basınca kırmızı falan çalışıyor
çalıştırmak için gereken kabloyuda çıkar tak yapabilirsin klasik türk mantığı ama işe yarıyor :D

Aga
Bunun aynısından alsam sorun düzelir mi peki?Alıntıyı görüntüle
O ledin çalışmadığı yere parmağımla vur düzelir bende öyle oluyo .d

Aga

O ledin çalışmadığı yere parmağımla vur düzelir bende öyle oluyo .d
Maalesef düzelmedi😃
Kumandadan mor tarzı renklere basıncada, ufak bir kısımda mor geri kalan kısımda kırmızı olarak yanıyor.
Ledler bozuk olabilir mi bazı renklerde?
Ama saçma şekilde bazı renklerde sorunsuz tüm led boyunca yanıyor.

Maalesef düzelmedi😃
Kumandadan mor tarzı renklere basıncada, ufak bir kısımda mor geri kalan kısımda kırmızı olarak yanıyor.
Ledler bozuk olabilir mi bazı renklerde?
Ama saçma şekilde bazı renklerde sorunsuz tüm led boyunca yanıyor.
büyük ihtimalle alıcıdan tekrardan değiştirmen gerekiyor

Geri