N11 Evim Led satıcısından 2 metre 5050 led şerit almıştım zamanında 70TL idi galiba, iki yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kumandayı bazen kolay algılamıyor ama hala çalışıyor. Bi ara bozuldu sandım hatta ama sonradan çalıştırabilmiştim tekrar almama gerek kalmadı. Genel itibariyle memnunum ufak tefek şeyler var ama fiyat hala uygun gibi. 44 tuşlu kumandayla kullanıyordum ben, tüm tuşların işlevi olmuyor. YouTube'da satıcının videoları mevcut, anlatıyorlardı zaten. Bu akım adaptör yeter mi vs. konusuna da değiniyorlardı almadan önce güvenilir tarzda detaylı içerik hoştu.
Rgb Led Toplama Sihirbazı (5050 Smd 300 Ledli 3 Çipli) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
5050 diye geçenler üç çipli oluyor her bir led piksel kırmızı/mavi/yeşil yanabiliyor. 5050 olmayanlarda art arda 3 led sırasıyla kırmızı, mavi, yeşil yanıyor. Örneğin beyaz açınca 5050 de direk beyaz görünür ama diğerinde -duvardan yansımıyorsa- kırmızı/mavi/yeşil renkleri görürsün pek hoş olmuyor.