Öneri Sert klavye var mı (laptop gibi)

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250
Yeni redragon k552 red switch aldım ve ilk defa mekanik klavye kullanıyorum. Şimdiye kadar laptop klavyesi kullanmıştım ve ona alıştım. Bunu kullanamıyorum çok yumuşak geliyor. Buna alışır mıyım yoksa başka klavyeye mi geçmeliyim?

Hocam mekanik istiyorsan hissiyat açısından mavi ya da mor switchler mükemmel membran istiyorsan da ben razer ornata chroma öneriyorum clickleri çok hoş ve kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan kırmızı kullanıyorum geceleri oynayacaksan çok daha rahat ve alışırsın

Bence de alışırsın laptoptan daha rahat.

alışırsın

Hocam mekanik istiyorsan hissiyat açısından mavi ya da mor switchler mükemmel membran istiyorsan da ben razer ornata chroma öneriyorum clickleri çok hoş ve kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan kırmızı kullanıyorum geceleri oynayacaksan çok daha rahat ve alışırsın
mavi istemiyorum sessiz olsun. hissiyatta nasıl bir fark var ki dediğim gibi mi oluyor

Önerdiğim klavyeden elimde mevcut satıyorum ama buradan bildirmek forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum, ikinci el kategorisine ilan açtım onaylanınca link paylaşırım.

Bu arada klavye tam senin istediğin bantta bir klavye. Sessiz ve sert. Işıkları da güzel 3 tane renk modu var.

Set şeklinde almıştım, o şekilde ilan açtım. Dilersen sadece klavye de verebilirim.

alışırsın. hatta bu sefer mebranlar sana öok sert gelmeye başlaycak.

Önerdiğim klavyeden elimde mevcut satıyorum ama buradan bildirmek forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum, ikinci el kategorisine ilan açtım onaylanınca link paylaşırım.

Bu arada klavye tam senin istediğin bantta bir klavye. Sessiz ve sert. Işıkları da güzel 3 tane renk modu var.

Set şeklinde almıştım, o şekilde ilan açtım. Dilersen sadece klavye de verebilirim.
Yok hocam teşekkürler bana tkl gerekiyor. Bu redragonu kullanacağım alışırım sanırım

mavi istemiyorum sessiz olsun. hissiyatta nasıl bir fark var ki dediğim gibi mi oluyor
Hocam kişisel olarak mor farklı bir dünya resmen, hissiyatı çok hoş ve sesi de absürt değil ama benim bildiğim fiyatları bir tık pahalı. Çok ses istemiyorsan mavi alma kırmızıya alış kırmızı çok rahat ya da git kaliteli bir membran klavye al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,960
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri