Sert Plastik S pen ucu ekranı çizer mi?

LakeLOKE

80+
Reaksiyon skoru
3
Dün kendi orjinal S Pen ucumun çok yıprandığnı fark ettim. Tabletin kılıfını aldığımda yanında gönderdikleri s pen uçlarından taktım ama sonra fark ettim ki bunlar orjinali gibi yumuşak uçlu değil. Bunu fark ettiğim zaman Uzun uğraşlar sonucu yumuşak uç buldum ve sipariş ettim ancak daha bi 3-4 gün sonra elime gelecek gibi. Bu süreçte bunları kullanırsam ekran çizilir mi acaba. Çünkü ne zaman bişey yazsam kalemle bişeyin çizildiğini hissediyor gibi oluyorum.

koruma camı yok mu ne takıyorsun kafana çizilirse de bi hayalet ekran takıyorsun çizik falan kalmıyor :)

koruma camı yok mu ne takıyorsun kafana çizilirse de bi hayalet ekran takıyorsun çizik falan kalmıyor :)
O da yok ki be hocam :d
Şöyle ki ekran fazla büyük (13.1") bi kere ekran koruyucu takmayı denedim ama olmuyor, toz giriyo falan. Ben de çıkardım.
Tek derdim şu 3 gün çizilmesin yani

anladım eğer sert plastik ise çizebilir dediğin gibi 3 gün ama bi ufak kullan dene istersen duruma göre sen bilirsin yinede kalemsiz zor mu oluyor ki ;

anladım eğer sert plastik ise çizebilir dediğin gibi 3 gün ama bi ufak kullan dene istersen duruma göre sen bilirsin yinede kalemsiz zor mu oluyor ki ;
Hocam günde ortalama 8 saatim bununla geçiyor.
Hangisini aldın uç
Kauçuk uç aldım hocam. Almadan bayağı araştırdım, satıcıyla falan da konuştum zaten samsungun orjinal ucuymuş. tablet gelince gelen yedek uçlardan

Geri