Powertec tr1058 2 senedir kullanıyorum benimde sakallar çok sık ve sert çok iyi alıyor. Almadan önce baya araştırmıştım 0a olabilecek en yakın alan makinelerden birisiher oneriye acigim uzun omurlu olsun
link var mi urunun bulamadim tamPowertec tr1058 2 senedir kullanıyorum benimde sakallar çok sık ve sert çok iyi alıyor. Almadan önce baya araştırmıştım 0a olabilecek en yakın alan makinelerden birisi
link var mi urunun bulamadim tam
Tam 0 olmasını istiyorsan https://www.akakce.com/tiras-makine...sakal-sekillendirici-ve-fiyati,203737667.html bu tarz bir ürün bak. Yok tam 0a gerek yok diyorsan attığım ürün iyidir. Şarjı ortalama 7*8 traş götürüyor fazlasını da götürüyordur tahminen de ben ışığı yanınca takıyorum. 2 senedir hiç sorun yaşamadım elimden 3*4 defa düştüm gayet sağlam. Berberlerin çektikleri videolar falan da vardı onlarada bakabilirsineyw vpn acik kalmis ondan bulamamisim. boyle phlips falan almaya degmez mi diosun 7000 serisini dusunuodum para israfi mi olur hic anlamadim konular
ben 7 senedir philips 3000 serisi kullanıyorum, bozulsa da 7000 alsam diyorum ama daha bozulmadı.eyw vpn acik kalmis ondan bulamamisim. boyle phlips falan almaya degmez mi diosun 7000 serisini dusunuodum para israfi mi olur hic anlamadim konular
attigin 7000 seisinden ust modal galbaTam 0 olmasını istiyorsan https://www.akakce.com/tiras-makine...sakal-sekillendirici-ve-fiyati,203737667.html bu tarz bir ürün bak. Yok tam 0a gerek yok diyorsan attığım ürün iyidir. Şarjı ortalama 7*8 traş götürüyor fazlasını da götürüyordur tahminen de ben ışığı yanınca takıyorum. 2 senedir hiç sorun yaşamadım elimden 3*4 defa düştüm gayet sağlam. Berberlerin çektikleri videolar falan da vardı onlarada bakabilirsin
bendede povertec in baska bi modeli var dükkandada onu kullanıyoruz gayet iyi alınır şarjı bayaaa bi gidiyo![]()
Powertec TR-1058 Sakal ve Saç Kesme Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Powertec TR-1058 Sakal ve Saç Kesme Makinesi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Powertec TR-1058 Sakal ve Saç Kesme Makinesi özelliklerini incele, 535,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Valla dostum hangisi daha üst model pek bilmiyorum ama dediğim gibi powertec tam 0 değil , attığım philips tam 0 alır jiletin makine hali gibi düşünattigin 7000 seisinden ust modal galba