Neler Yeni

Yardım Servis Acer Laptopuma 73.000 TL Ücret Çıkardı

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Acer nitro 16 laptobum durduk yere bir sabah açılmamaya başladı. Laptobu ne kadar açmayı denesemde hiçbir şekilde tepki vermiyordu. Daha 6. Ayına girmeyen laptobu servise gönderdim. Tozlanmadan kaynaklı fanların bozulduğunu 73.000 lira masraf olduğunu söylediler. Laptobuma gözüm gibi bakarım. Asla ısınmada yapmazdı 80 dereceyi geçtiğini görmedim. Ne yapmam lazım? Tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim? Global acere mail atsam yardımcı olurlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servis raporunu istedim mail gelince burasıyla da paylaşayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
Başlığı görünce araba için kaportacı ücreti falan sandım, olum ne demek 73 bin tl fanlar için ne yaşıyor bunlar

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Eagle
Bilgisayarın kendisi ne kadarda kıytırık bir fan için 73 bin TL fiyat çıkarıyorlar

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Alperen Çetin
Türkiyeden ürün alınca garantisiz olarak düşünüyorum. Garantiden sıkıntı yaşamayan nadirdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
Valla yapman gerekenleri kendin söylemişsin gibi aklıma başka bir yol gelmiyor, laptobu kaça almıştın ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
sedat cenan
knka bilgisayarı ya geri göndersinler yada tüketici hakem heyetine başvuruda bulun sen o paraya yenisini alabiliyosun zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlığı görünce araba için kaportacı ücreti falan sandım, olum ne demek 73 bin tl fanlar için ne yaşıyor bunlar
Yav inan binmiyorum. Hadi anakart yandı desek 80 derecede ankart mı yanar, hadi yandı laptop 65 bin lira zaten

knka bilgisayarı ya geri göndersinler yada tüketici hakem heyetine başvuruda bulun sen o paraya yenisini alabiliyosun zaten
Daha iyisini alabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
sedat cenan
Acer nitro 16 laptobum durduk yere bir sabah açılmamaya başladı. Laptobu ne kadar açmayı denesemde hiçbir şekilde tepki vermiyordu. Daha 6. Ayına girmeyen laptobu servise gönderdim. Tozlanmadan kaynaklı fanların bozulduğunu 73.000 lira masraf olduğunu söylediler. Laptobuma gözüm gibi bakarım. Asla ısınmada yapmazdı 80 dereceyi geçtiğini görmedim. Ne yapmam lazım? Tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim? Global acere mail atsam yardımcı olurlar mı?

Servis raporunu istedim mail gelince burasıyla da paylaşayım
artı olarak fanlardan dolayı açılmama yapmaz ve 6 aydada o kadar tozlanmaz

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha 6. Ayını doldurmadı doa raporu falan alamaz mıyım acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
sedat cenan
Yav inan binmiyorum. Hadi anakart yandı desek 80 derecede ankart mı yanar, hadi yandı laptop 65 bin lira zaten

Daha iyisini alabiliyorum
o zaman ne düşünüyosunki geri göndersinler kendi memleketinde bi bilgisayarcıya yaptırırsın garantisi biter ama yani bu şekilde zaten gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ataberk Sümer
Sana verdikleri fiyat teklifiyle, ürünün garantisi faturası aldığın fiyat, elinde ne var ne yok thh'ye başvur çok ciddiyim adam silkelemeye çalışıyorlar başka bir açıklaması yok

Top Bottom