Neler Yeni

Yardım Servis Acer Laptopuma 73.000 TL Ücret Çıkardı

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Sana verdikleri fiyat teklifiyle, ürünün garantisi faturası aldığın fiyat, elinde ne var ne yok thh'ye başvur çok ciddiyim adam silkelemeye çalışıyorlar başka bir açıklaması yok
Thh kesin başvurucam da soğutması iyi diye aldığım sıvımetalli laptop nasıl yanabilir? Hp omen 90 derecede 2 yıl kullandım da bir şey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer globale mail atsam bir şeyler fayda edebilir mi?

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,035
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
Thh kesin başvurucam da soğutması iyi diye aldığım sıvımetalli laptop nasıl yanabilir? Hp omen 90 derecede 2 yıl kullandım da bir şey olmadı

Acer globale mail atsam bir şeyler fayda edebilir mi?
fatura ile birlikte thh ye başvurun. bu tür ürünler alırken 2 yıl garantilidir. zaten 65binlik laptop'a 73bin nasıl para çıkmış anlamadım. 5080 mi takmışlar :SADADSA

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bu Acer nitro 16 serisi çok güzel genel olarak sorun yaşayan az. Ama bu servisi adamlar bir türlü beceremiyor. Hp ,msı ,gigabyte hepsi Allaha emanet. Valla bu konuda yerel firmalar 10 numara hizmet veriyor.

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
fatura ile birlikte thh ye başvurun. bu tür ürünler alırken 2 yıl garantilidir. zaten 65binlik laptop'a 73bin nasıl para çıkmış anlamadım. 5080 mi takmışlar :SADADSA
Daha 6. Ayını doldurmadan oldu bir de bu doa raporu almaya çalışsam başka yerden sonuç alabilir miyim acaba

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,035
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
Daha 6. Ayını doldurmadan oldu bir de bu doa raporu almaya çalışsam başka yerden sonuç alabilir miyim acaba
alırsınız hocam. sonuna kadar gidin.
ürünün kendi fiyatının üzerinde teknik servis ücreti mi çıkar. nerede görüşmüş aa.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
pozalba
Hocam çok geçmiş olsun hangi servis bu isim nedir

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ibrahim ugur
knk sesini teknoloji içerik üreticilerine falan duyurmaya çalış derim dava açsan pc den mahrum kalırsın bazılarının direk firmalarla iletişimi oluyoya işi daha rahat çözdürebilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Süleyman Aydın
Pc açılmıyor ve bunu fanlarla nasıl bağdaştırdılar, şaşılacak iş. 1 sıfır fazla atmış olmasınlar :).
Bir de garanti kapsamında çözmeleri lazım. Böyle saçma iş olmaz.

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
knk sesini teknoloji içerik üreticilerine falan duyurmaya çalış derim dava açsan pc den mahrum kalırsın bazılarının direk firmalarla iletişimi oluyoya işi daha rahat çözdürebilirler
Kimse ses edebilirim kim görür beni? Benim gibi kaç daha kişi vardır. Hadi donanım arşivinde paylaştım görse görse abdullah abi görür

Pc açılmıyor ve bunu fanlarla nasıl bağdaştırdılar, şaşılacak iş. 1 sıfır fazla atmış olmasınlar :).
Bir de garanti kapsamında çözmeleri lazım. Böyle saçma iş olmaz.
Değişim yada iade edilmesi lazım 6 ayda ne gelebilir laptobun başına. Standta kullanıyorum hiçbir problemimde yoktu bilgisayarla.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ibrahim ugur
Kimse ses edebilirim kim görür beni? Benim gibi kaç daha kişi vardır. Hadi donanım arşivinde paylaştım görse görse abdullah abi görür

Değişim yada iade edilmesi lazım 6 ayda ne gelebilir laptobun başına. Standta kullanıyorum hiçbir problemimde yoktu bilgisayarla.
şikayet var a falan yaz

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Fanların bozulmasından ötürü anakart yanmış, anakart termal ve fanlar için 73bin lira ücret çıkarmışlar. 6 ayda nasıl olabilir bu? Tam 6. Ayına girerken böyle bi sorunda koşulsuz şartsız değişim olması gerekmez mi? Fotoğraflarını istedim ekliycem konuya

LynxE

80+ Bronze
Acer nitro 16 laptobum durduk yere bir sabah açılmamaya başladı. Laptobu ne kadar açmayı denesemde hiçbir şekilde tepki vermiyordu. Daha 6. Ayına girmeyen laptobu servise gönderdim. Tozlanmadan kaynaklı fanların bozulduğunu 73.000 lira masraf olduğunu söylediler. Laptobuma gözüm gibi bakarım. Asla ısınmada yapmazdı 80 dereceyi geçtiğini görmedim. Ne yapmam lazım? Tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim? Global acere mail atsam yardımcı olurlar mı?

Servis raporunu istedim mail gelince burasıyla da paylaşayım
Çok benzer bir durumu bende yaşamıştım. Benden de garantisi devam 35k lık laptop için anakart değişicek diye 46k para istemişlerdi.Boşuna Acer'a falan mail atma. Direk THH başvur başka çözümü yok.

Top Bottom