Ses kartı dip ses problemi

Reaksiyon skoru
29
Bende 2 jak çıkışlı razer bir gaming kulaklık var bu çıkışlardan kulaklık olanını harici ses kartının outputuna 6.35 jak dönüştürücüyle takıyorum ve on numara sesi alabiliyorum ama mikrofon girişi boşta kalıyor bunuda bilgisayarın anakartındaki mikrofon girişine takmak için jak uzatıcı aldım ama mikrofonu anakarta bağladığım gibi çok ağır bir dip ses almaya başlıyorum ne zamanki 2 jaktan birini çıkarırsan bu ses çözülüyor
yapay zekayla felan sordum kablodan vs olabilir diyor ama ben kulaklık jakını uzatmadım mikrofon jakını uzattım kulağıma dip ses gelmesi garip geliyor nasıl çözebilirim

Ses kartı : steinsberg ur12
kulaklık : razer blackshark v2 x

Bende 2 jak çıkışlı razer bir gaming kulaklık var bu çıkışlardan kulaklık olanını harici ses kartının outputuna 6.35 jak dönüştürücüyle takıyorum ve on numara sesi alabiliyorum ama mikrofon girişi boşta kalıyor bunuda bilgisayarın anakartındaki mikrofon girişine takmak için jak uzatıcı aldım ama mikrofonu anakarta bağladığım gibi çok ağır bir dip ses almaya başlıyorum ne zamanki 2 jaktan birini çıkarırsan bu ses çözülüyor
yapay zekayla felan sordum kablodan vs olabilir diyor ama ben kulaklık jakını uzatmadım mikrofon jakını uzattım kulağıma dip ses gelmesi garip geliyor nasıl çözebilirim

Ses kartı : steinsberg ur12
kulaklık : razer blackshark v2 x

Hocam ses kartına takmadığında ne oluyor peki?

normal anakarta bağladığımda bir problem yaşamıyorum sadece 1 ni ses kartına diğerini pc ye takınca dip ses yapmaya başlıyor
Bu şekilde kullanmak sıkıntı yaratıyor olabilir çünkü ses girişini ses kartına mikrofonu da anakarta takınca sapıtıyor olabilir. Razerla görüşüp bi sorun belki onlar da çözüm sunar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,355
Üyeler
183,271
Son üye
Hemo
Geri