Neler Yeni

Ses kartı güzel olan Anakart önerisi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
Asus tuf b450 pro gaming anakartım var Önceden MSİ x370 gaming pro carbon kullanıyordum. Mikrofon tarafında asus rezalet bütün ince ayarları yapmama rağmen sesim karşıya çok az gidiyor. MSI varken ince ayar yapmadığım halde 2 oda uzaktan seslenince karşı taraf duyardı. Şuanda 2600x işlemci kullanmaktayım. Mikrofon olayı çözmek için tekrardan msi anakarta geçmek istiyorum. sizce hangi anakart bu konuda iyi olur bütçe sıkıntısı yok. Ancak kalkıpta 1 mikrofon için 3k lık anakart alamam.

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Asus tuf b450 pro gaming anakartım var Önceden MSİ x370 gaming pro carbon kullanıyordum. Mikrofon tarafında asus rezalet bütün ince ayarları yapmama rağmen sesim karşıya çok az gidiyor. MSI varken ince ayar yapmadığım halde 2 oda uzaktan seslenince karşı taraf duyardı. Şuanda 2600x işlemci kullanmaktayım. Mikrofon olayı çözmek için tekrardan msi anakarta geçmek istiyorum. sizce hangi anakart bu konuda iyi olur bütçe sıkıntısı yok. Ancak kalkıpta 1 mikrofon için 3k lık anakart alamam.
bütçe ne kadardı

ThE LoSt

80+ Gold
Asus üründe Realtek® ALC S1200A var Msı da daha iyisi için b450 gaming pro carbon ac(Realtek® ALC1220 ) almanız lazım onuda stoklarda bulmanız biraz zor aksi takdirde b450 gaming plus max, mortar, bazooka, tomahawk gibi kartlarda alc892 yer almaktadır.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K

edit: b550 resmi 2600x desteği yok tavsiye geliyor...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,998
Üyeler
164,227
Son üye
lostkingdom
Top Bottom