Ses kasmak için stereo kulaklık mı olması gerekiyor

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Samsung'un akg kulak içi kullanıyordum bilgisayarda veya telefonda bu kulaklıkla rahatlıkla ses kasabiliyordum ama malesef kulaklık bozuldu kulaklıklarda ses kasabilmek için mono değilde stereo mu olması gerekiyor ve Bluetooth lu kulaklıkların çoğunda ses kasılabilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar Samsung'un akg kulak içi kullanıyordum bilgisayarda veya telefonda bu kulaklıkla rahatlıkla ses kasabiliyordum ama malesef kulaklık bozuldu kulaklıklarda ses kasabilmek için mono değilde stereo mu olması gerekiyor ve Bluetooth lu kulaklıkların çoğunda ses kasılabilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim.
Bluetoothlu kulaklıklar oyun için yapılmadıysa gecikme süresinin fazla olmasından dolayı maalesef ses kasılamaz.

Stereo olmayan kulaklık kalmadı gibi artık. D: Ses kasmak istiyorsan 7.1 özelliği olan bir kulaklık alabilirsin.

O kulaklıkla muhtemelen sesin sağdan mı soldan mı geldiğini anlıyorsun. Ancak 7.1 de bildiğim kadarıyla 7 farklı yerden ses alabiliyorsun.

Stereo ile ses kasılmaz, daha doğrusu 7.1 ile kasabileceğin kadar sağlıklı olmaz. Bluetooth kulaklıklarda gecikme süresi olduğu için eş zamanlı olarak ses kasılamaz.

Profesyonel oyuncuların çoğunluğu, kendi kulakliklarında 7.1 olmasına ragmen stereo kullanıyor. Seçim sizin

İyi bir oyuncuysan streo ile bile ses kasabilirsin 7.1 de iyi bir özellik seçim sana kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,849
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri