Neler Yeni

Ses sistemi 2.hapörlör çalışıyor 3.calişmiyor

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Arkadaşlar sorum şu ses sistemime 2 hapörlör takiyorum fakat 3 cüyü takınca calismiyor ses gelmiyor bunun sorunu ne olabilir kablomu almam gerek driverler güncel

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Hocam detaylandırır mısınız?
Örneğin ses sisteminiz nedir kullandığınız hoparlörler nedir vb.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam detaylandırır mısınız?
Örneğin ses sisteminiz nedir kullandığınız hoparlörler nedir vb.
Kamosonic marka hocam2 tane haporden ses çıkıyor 3 cüyü takinca 3 jak kısmına ses çıkmıyor ordan çıkartıyorum öbür jak kısmına takiyorum gene calismiyor sadece 2 jak çalışıyor dönüştürücü mu almam lazım nasıl yapariz

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Kamosonic marka hocam2 tane haporden ses çıkıyor 3 cüyü takinca 3 jak kısmına ses çıkmıyor ordan çıkartıyorum öbür jak kısmına takiyorum gene calismiyor sadece 2 jak çalışıyor dönüştürücü mu almam lazım nasıl yapariz
bendede 2+1 var. 4 tanede logitech hoparlor. 2 giriş yapmak için 4ünüde kestim 2 hoparlore 1 jak yaptım calısıyor valla

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Hocam 3. Hoparlörün sağlam olduğundan emin misiniz? çünkü sorun jak girişinde olsa 3. Hoparlörü 2.jak girişine takınca çalışması lazımdı.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Hocam 3. Hoparlörün sağlam olduğundan emin misiniz? çünkü sorun jak girişinde olsa 3. Hoparlörü 2.jak girişine takınca çalışması lazımdı.
3. Haporlor sağlam 2 tane çalışan jak yerine takiyom calisiyo öbür jak yerlerine takiyom ses var ama çok az geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede 2+1 var. 4 tanede logitech hoparlor. 2 giriş yapmak için 4ünüde kestim 2 hoparlore 1 jak yaptım calısıyor valla
Ben 3.cuyu bir türlü calistiramadim

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
3. Haporlor sağlam 2 tane çalışan jak yerine takiyom calisiyo öbür jak yerlerine takiyom ses var ama çok az geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3.cuyu bir türlü calistiramadim
3. Jak girişine düzgün temas etmiyor olabilir 3. Jak girişinin lehiminde sıkıntı olabilir en kötü ihtimal amfi devresinde sıkıntı olabilir

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
3. Jak girişine düzgün temas etmiyor olabilir 3. Jak girişinin lehiminde sıkıntı olabilir en kötü ihtimal amfi devresinde sıkıntı olabilir
2 jak girisi sağlam 2 jak girisi sağlam değil yani 2 jak yerine takınca calisiyo 2 jak yerine çalışınca calismiyo tam oturuyor jak donusturuculer satiliyomu hocam bilgin varmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,950
Üyeler
160,014
Son üye
Emorip
Top Bottom