Kamosonic marka hocam2 tane haporden ses çıkıyor 3 cüyü takinca 3 jak kısmına ses çıkmıyor ordan çıkartıyorum öbür jak kısmına takiyorum gene calismiyor sadece 2 jak çalışıyor dönüştürücü mu almam lazım nasıl yaparizHocam detaylandırır mısınız?
Örneğin ses sisteminiz nedir kullandığınız hoparlörler nedir vb.
bendede 2+1 var. 4 tanede logitech hoparlor. 2 giriş yapmak için 4ünüde kestim 2 hoparlore 1 jak yaptım calısıyor vallaKamosonic marka hocam2 tane haporden ses çıkıyor 3 cüyü takinca 3 jak kısmına ses çıkmıyor ordan çıkartıyorum öbür jak kısmına takiyorum gene calismiyor sadece 2 jak çalışıyor dönüştürücü mu almam lazım nasıl yapariz
Hocam 3. Hoparlörün sağlam olduğundan emin misiniz? çünkü sorun jak girişinde olsa 3. Hoparlörü 2.jak girişine takınca çalışması lazımdı.Kamosonic marka hocam2 tane haporden ses çıkıyor 3 cüyü takinca 3 jak kısmına ses çıkmıyor ordan çıkartıyorum öbür jak kısmına takiyorum gene calismiyor sadece 2 jak çalışıyor dönüştürücü mu almam lazım nasıl yapariz
3. Haporlor sağlam 2 tane çalışan jak yerine takiyom calisiyo öbür jak yerlerine takiyom ses var ama çok az geliyoHocam 3. Hoparlörün sağlam olduğundan emin misiniz? çünkü sorun jak girişinde olsa 3. Hoparlörü 2.jak girişine takınca çalışması lazımdı.
bendede 2+1 var. 4 tanede logitech hoparlor. 2 giriş yapmak için 4ünüde kestim 2 hoparlore 1 jak yaptım calısıyor valla
Ben 3.cuyu bir türlü calistiramadimbendede 2+1 var. 4 tanede logitech hoparlor. 2 giriş yapmak için 4ünüde kestim 2 hoparlore 1 jak yaptım calısıyor valla
3. Jak girişine düzgün temas etmiyor olabilir 3. Jak girişinin lehiminde sıkıntı olabilir en kötü ihtimal amfi devresinde sıkıntı olabilir3. Haporlor sağlam 2 tane çalışan jak yerine takiyom calisiyo öbür jak yerlerine takiyom ses var ama çok az geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 3.cuyu bir türlü calistiramadim
2 jak girisi sağlam 2 jak girisi sağlam değil yani 2 jak yerine takınca calisiyo 2 jak yerine çalışınca calismiyo tam oturuyor jak donusturuculer satiliyomu hocam bilgin varmi3. Jak girişine düzgün temas etmiyor olabilir 3. Jak girişinin lehiminde sıkıntı olabilir en kötü ihtimal amfi devresinde sıkıntı olabilir