Ses sorunu Harici USB ses kartı

Pala

80+ Silver
Reaksiyon skoru
627
Beyler PC sattim alıcı ses girişi çalışmıyor dedi

Daha önceden işlemcinin pinleri yamulmuştu acaba ondan mı ama elimden geldiğince düzeltmişim oturtuda herneyse acaba harici USB ses kartı alsam çözülür mü

Sistem am4

Son düzenleme:
Beyler PC sattim alıcı ses girişi çalışmıyor dedi

Daha önceden işlemcinin pinleri yamulmuştu acaba ondan mı ama elimden geldiğince düzeltmişim oturtuda herneyse acaba harici USB ses kartı alsam çözülür mü

Sistem am4
Anakart üzerindeki girişler mi çalışıyormuş bro

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Ses katmanının anakarttan bağımsız bir işleyişi olduğu için işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sürücüsünü kurmuş mu?

Ayrıca ses kartına alsa eğer sürücü yüklemediyse oda muhtemelen çalışmayabilir.

Ama dediğimi dikkatli dinleyin. Ses girişi 2 tane yerden olur. Bir anakartın arkasındaki girişlerden diğer yer ise anakarttan kasaya çıkan kablo ile (kasanın üzerindeki yerden bahsediyorum) eğer orası çalılıyorsa muhtemeln orasıda çalışır.

@Altotziki

• Beğen
Anakart özelliklerinizi belirtin bakalım.

Sorun benim laptop da da olmuştu, Mühendis bir bilgisayarcıya götürdüm ses Chipseti yanmış dedi, USB 7.1 ses kartı verdi yoluma baktım. Sizin sorun da bundan kaynaklı olabilir.

• Beğen
Ses katmanının anakarttan bağımsız bir işleyişi olduğu için işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sürücüsünü kurmuş mu?

Ayrıca ses kartına alsa eğer sürücü yüklemediyse oda muhtemelen çalışmayabilir.

Ama dediğimi dikkatli dinleyin. Ses girişi 2 tane yerden olur. Bir anakartın arkasındaki girişlerden diğer yer ise anakarttan kasaya çıkan kablo ile (kasanın üzerindeki yerden bahsediyorum) eğer orası çalılıyorsa muhtemeln orasıda çalışır.

@Altotziki
Aga tüm ses girişleri çalışmıyormuş ses driverı kurmuş 25 tl ses kartı satıyorlar usb lki hadron onu alsam halledilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart özelliklerinizi belirtin bakalım.

Sorun benim laptop da da olmuştu, Mühendis bir bilgisayarcıya götürdüm ses Chipseti yanmış dedi, USB 7.1 ses kartı verdi yoluma baktım. Sizin sorun da bundan kaynaklı olabilir.
a

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,357
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120