Neler Yeni

Sessiz Fanlı Kasa...

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
Merhabalar home stüdyom için amd 3600x ve gtx 1650 gaming x içerikli bir pc topluyorum. anakartımı herşeyimi seçtim. Fakat iki gündür kasa arayışındayım içeriklerimle maksimum fiyat aralığına yaklaştım max 1000 tl rgp li fanlı şık bir kasa arıyorum fakat ses benim için büyük bir sorun. Bir tek sharkoon tg6 dikkatimi çekti. Ne önerirsiniz. (Ucuz kasa f/p a rgp fan da önerebilirsiniz).
PSU yu bronz yada hold istediğim için ayrı!!!

Son düzenleme:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Merhabalar home stüdyom için amd 3600x ve gtx 1650 gaming x içerikli bir PC topluyorum. anakartımı herşeyimi seçtim. Fakat iki gündür kasa arayışındayım içeriklerimle maksimum fiyat aralığına yaklaştım max 1000 TL rgp li fanlı şık bir kasa arıyorum fakat ses benim için büyük bir sorun. Bir tek sharkoon tg6 dikkatimi çekti. Ne önerirsiniz. (Ucuz kasa f/p a rgp fan da önerebilirsiniz).
Sadece kasa mı yoksa psu dahil mi?
2. si 1650 yerine inno3d 1650 super alın. Pişman olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece kasa mı yoksa psu dahil mi?
2. si 1650 yerine inno3d 1650 super alın. Pişman olursunuz.
Psu dahil değil ve ekran kartı için sebebini öğeenebilir miyim youtubede incelemesinde işime yarar gibi durmuştu aralarındaki farklar neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Psu dahil değil ve ekran kartı için sebebini öğeenebilir miyim youtubede incelemesinde işime yarar gibi durmuştu aralarındaki farklar neler?
Ucuz inno3d yani sadece arada soğutma farkı olur ama oda çok fazla olmaz ucuz bir şey istiyorsanız inno3d daha iyi olur ama msı da kötü değil senin kararın.

AboveShaft

80+ Bronze
Merhabalar home stüdyom için amd 3600x ve gtx 1650 gaming x içerikli bir PC topluyorum. anakartımı herşeyimi seçtim. Fakat iki gündür kasa arayışındayım içeriklerimle maksimum fiyat aralığına yaklaştım max 1000 TL rgp li fanlı şık bir kasa arıyorum fakat ses benim için büyük bir sorun. Bir tek sharkoon tg6 dikkatimi çekti. Ne önerirsiniz. (Ucuz kasa f/p a rgp fan da önerebilirsiniz).
PSU yu bronz yada hold istediğim için ayrı!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
1650 ekran kartı rx570 den bile düşüktür.
Test mart ayının yani güncellemeler ve oyunların optimizasyonu ile aradaki fark açıldı. Yeni sistemlere rx570 altı önermiyoriz ki 1650 fiyatını haketmiyor ve performanssız.

Kasa ya gelince:
Bakabilrisiniz.
Ses için videolara bakın.

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR