Sessız mouse önerisi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,397
Ucuz bşy lazım performans vs onemli değil kütüphanede kullanacağım.

Ucuz bir şey lazımsa ve çok önemli değilse arada 3 harfli marketlere gelen ucuz go mobile vs mouse lardan al sessizler vs.

Bunu öneririm o zaman.

Bende yeni sipariş geçtim. Hem kablosuz, hem bluetoothlu, hem şarj edebiliyorsun, hem sessiz tıklamalı. Bu fiyata görünce şaşırdım, yapıştırdım.

Kullanalı üçüncü gün oluyor. İlk geldiğinde şarjı ilginç şekilde %100'dü. Şu an yani üçüncü gün itibariyle %97. :D

Bunu öneririm o zaman.

Bende yeni sipariş geçtim. Hem kablosuz, hem bluetoothlu, hem şarj edebiliyorsun, hem sessiz tıklamalı. Bu fiyata görünce şaşırdım, yapıştırdım.

Kullanalı üçüncü gün oluyor. İlk geldiğinde şarjı ilginç şekilde %100'dü. Şu an yani üçüncü gün itibariyle %97. :D

Logitech Silent M220 Wireless Optik Mouse​

teşekkür ederim bilgiler için bu 2sinden hangisinii alayım

teşekkür ederim bilgiler için bu 2sinden hangisinii alayım

Sana kalmış ama ben tipe baktığım için benim söylediğim modelin tipi güzel.

İkincisi benim önerdiğimi şarj edebilirsin. Pil ile uğraşmana gerek yok. Type C ile şarj oluyor.

Bluetooth, dongle, ve kablo ile kullanabilirsin.

Yani fiyatları da aynı sayılır. Bu fiyatlara bu kadar özellikli mouse ben bile beklemezdim. Tek eksisi 125hz. İlk başta kullandığımda kasıyor gibi hassasiyeti çok kötü hissettim ama alıştım. Zaten kütüphanede kullanacağım diyorsun. 125hz bunun için yeterli olur.

Sana kalmış ama ben tipe baktığım için benim söylediğim modelin tipi güzel.

İkincisi benim önerdiğimi şarj edebilirsin. Pil ile uğraşmana gerek yok. Type C ile şarj oluyor.

Bluetooth, dongle, ve kablo ile kullanabilirsin.

Yani fiyatları da aynı sayılır. Bu fiyatlara bu kadar özellikli mouse ben bile beklemezdim. Tek eksisi 125hz. İlk başta kullandığımda kasıyor gibi hassasiyeti çok kötü hissettim ama alıştım. Zaten kütüphanede kullanacağım diyorsun. 125hz bunun için yeterli olur.
teşekkür ederim evet kütüphanede kullanacağım sadece o yüzden pek önemli değil sadece önemli olan sessiz çalışması
hala memnun musunuz nasıl ?

teşekkür ederim evet kütüphanede kullanacağım sadece o yüzden pek önemli değil sadece önemli olan sessiz çalışması
hala memnun musunuz nasıl ?

Benim en merak ettiğim konular kablosuz ürünlerde şarj konusu. Kablodan kurtulmak için alıyorum, kabloyu takıp şarj etmeyle uğraşmayım bir de. Ayın 22'sin de teslim aldım. O günden beri işe gitmeden ve geldikten sonra kullanıyorum. Günlük en az 5-6 saat kullandım yani. Şarjı %4 gitti sadece. Çok memnunum.

Bu arada sağ-sol tık sessiz ama orta ve yandaki ileri-geri tuşları sessiz değil. Bilgin olsun.

Benim en merak ettiğim konular kablosuz ürünlerde şarj konusu. Kablodan kurtulmak için alıyorum, kabloyu takıp şarj etmeyle uğraşmayım bir de. Ayın 22'sin de teslim aldım. O günden beri işe gitmeden ve geldikten sonra kullanıyorum. Günlük en az 5-6 saat kullandım yani. Şarjı %4 gitti sadece. Çok memnunum.

Bu arada sağ-sol tık sessiz ama orta ve yandaki ileri-geri tuşları sessiz değil. Bilgin olsun.
teşekkürler hocam bilgiler için bende bunu tercih edeceğim kaç günde geldi ve bu ürün aynı ürün mü daha uygunmuş
onlar pek önemli değil sağolun

Ha, evet doğru. Aynı ürün. Benim attığım üründe sadece bluetooth farkı var. Söylemeyi unutmuşum. Ben bluetooth ile bağlantı sağlamak için bunu almıştım. Bluetooth ile kullanmayacaksan bunu alabilirsin tabi.

13'ün de sipariş verdim, 22'sinde elimde oldu. Toplam 9 gün.

hocam sizin attığınız pro benım attığımda düz model yazıyor arasındakı tek fark sızınki bt benımkı wireles başka hiçbir farkı yok dimi doğru anlamışım
öyle ise ucuz olanı alacağımda

hocam sizin attığınız pro benım attığımda düz model yazıyor arasındakı tek fark sızınki bt benımkı wireles başka hiçbir farkı yok dimi doğru anlamışım
öyle ise ucuz olanı alacağımda

Evet, başka fark yok. Alabilirsiniz hocam. Hem ucuz, hem güzel ürün.

Geri