Neler Yeni

Sessiz ve sert tuşlu mekanik klavye öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
Merhaba arkadaşlar,
Sessiz ve sert tuşlu mekanik klavye arıyorum. 4 tane klavye aldım sattım. Sessizse sert olmuyor, sertse sessiz olmuyor, sessiz ve sertse mekanik olmuyor. :)
Yardım ederseniz çok sevinirim.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Bütçen ne kadar bilmiyorum fakat manyetik düşündün mü hiç? Sessizliklerini bilmiyorum fakat sertlikleri sanırım ayarlanabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen ne kadar bilmiyorum fakat manyetik düşündün mü hiç? Sessizliklerini bilmiyorum fakat sertlikleri sanırım ayarlanabiliyor.
Bütçede sınır yok f/p olsun zarar ettirmesin yeter.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Manyetiklere bakabilirsin bence seslerini bilmiyorum fakat sertlikleri ayarlanabiliyor sanırım. Mekanik kadar da hızlılar bildiğim kadarı ile fiyatları mekaniklere göre daha yüksek ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manyetiklere bakabilirsin bence seslerini bilmiyorum fakat sertlikleri ayarlanabiliyor sanırım. Mekanik kadar da hızlılar bildiğim kadarı ile fiyatları mekaniklere göre daha yüksek ama
Teşekkür ederim bir araştırayım bakalım bunu.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Bu arada custom klavye vs. toplayan bilgili bir arkadaş vardı bilmiyorum aktif midir veya ismini hatırlamıyorum ama belki ona da sorabilirsin. Custom klavye toplama rehberi tarzı bir konusu mevcuttu forumda bilgisi vardır diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Marginale arkadaşa bir önerin var mıdır güzel bir rehberin vardı klavye ile ilgili

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,486
İsim
Muhammed efe
Merhaba arkadaşlar,
Sessiz ve sert tuşlu mekanik klavye arıyorum. 4 tane klavye aldım sattım. Sessizse sert olmuyor, sertse sessiz olmuyor, sessiz ve sertse mekanik olmuyor. :)
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu arada custom klavye vs. toplayan bilgili bir arkadaş vardı bilmiyorum aktif midir veya ismini hatırlamıyorum ama belki ona da sorabilirsin. Custom klavye toplama rehberi tarzı bir konusu mevcuttu forumda bilgisi vardır diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Marginale arkadaşa bir önerin var mıdır güzel bir rehberin vardı klavye ile ilgili
Sert dediğin ne tür bi sertlik istiyorsun bilemiyorum ama aradığın şey muhtemelen Creamy Tacticle switch geri itme kuvvetide uygular, linear switchler sadece basış anında kuvvet ister geri tepkimesi yoktu belki ondan yumuşak geliyordur. Akko Cream Blue tarzı tok sesli ama geri itme kuvveti uygulayan bir switch önerebilirim.
Ben bundan da sessiz istiyorum dersen o zaman Silent switch alman lazım ama onlarda da basış GR oranı çok düşük olacağından sertini bulman zor olacaktır.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Sert dediğin ne tür bi sertlik istiyorsun bilemiyorum ama aradığın şey muhtemelen Creamy Tacticle switch geri itme kuvvetide uygular, linear switchler sadece basış anında kuvvet ister geri tepkimesi yoktu belki ondan yumuşak geliyordur. Akko Cream Blue tarzı tok sesli ama geri itme kuvveti uygulayan bir switch önerebilirim.
Ben bundan da sessiz istiyorum dersen o zaman Silent switch alman lazım ama onlarda da basış GR oranı çok düşük olacağından sertini bulman zor olacaktır.
Aula F75 standar switchi hangi kategoriye giriyor? LEOBOG açık yeşil bir switch var üzerinde fazla yumuşak ama güzel bir basış hissiyatı var, tek sorun çok erken basılıyor ve istemeden bastığım zamanlarda oluyor.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,486
İsim
Muhammed efe
Aula F75 standar switchi hangi kategoriye giriyor? LEOBOG açık yeşil bir switch var üzerinde fazla yumuşak ama güzel bir basış hissiyatı var, tek sorun çok erken basılıyor ve istemeden bastığım zamanlarda oluyor.
Linear switch onlar o yüzden daha yumuşak hissettirir.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Linear switch onlar o yüzden daha yumuşak hissettirir.
Anladım aslında hissiyat, ses vs olarak çok güzel fakat ara sıra yanlışlıkla space vs. basabiliyorum yumuşaklığından kaynaklı. Teşekkürler bilgi için.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,486
İsim
Muhammed efe
Anladım aslında hissiyat, ses vs olarak çok güzel fakat ara sıra yanlışlıkla space vs. basabiliyorum yumuşaklığından kaynaklı. Teşekkürler bilgi için.
Ben teşekkür ederim. Creamy tacticle seninde işini görecektir.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Linearın bir tık daha serti varsa onu tercih ederim galiba yumuşak olması hoşuma gidiyor ama sadece baş parmağımı space üstüne koymamla basmicağım kadar sert olması gerek veya sadece space switchini değiştiririm belki :D diğer tuşlarda sorun yok çünkü blue switch kullanıyordum 2 kademeli gibi bir basışı vardı galiba tacticle onun gibi oluyor pek hoşuma gitmiyordu bu kadar şuanlık bir switch değişme planımda yok zaten sadece üzerinde switchlerin türünü merak etmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
Tuş tepki sertliginden bahsediyorum evet. Oyun oynarken istemsiz space yada yön tuşlarına basıyorum. Sessiz olmasıda diğer önemli kriter çocuk uyanıyor. Bakalım önerileri inceleyeceğim teşekkürler.

Top Bottom