Neler Yeni

Setup Nasıl Daha İyi Hale Getirilir?

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kaanakman
Arkadaşlar setupum böyle iğrenç duruyor. Fotoğtafta daha iyi gözüküyor ama gerçekte çok daha kötü. Neler ekleyebilirim?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-01 at 00.01.47.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-01 at 00.01.47.jpeg
    146 KB · Hit: 71

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Laptopu sola al. Kasayı masanın sağına (ve üstüne) koy. ARGB fanlı bir kasa al. Duvarı boya veya altıgen süsler al, koy

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kaanakman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düzelttim boyutu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa zaten ARGB
Fan bıçakları RGB'li mi? Veya RGB'siz full siyah sisteme çevirebilirsin bence o da güzel.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
1. Kasayi sağ üste al
2. Leptop gerekli değilse masada bırakma yok lazim oluyo dersen masanın soluna al
3.Raflari derli toplu tut
4.Bu benim fikrim herkes katılmaya bilir mümkünse pc masasında yiyip içme
5.En zorlu gelen fakat zorluğunu değen kablo düzenleme bir kere yap faydasını gör bir daha resimdeki gibi kullanmasın emin ol
6. Bunlar tamamen kişiye kalmış duvara bir sevdiğin oynun veya ilgi alanın olan bir şeyin araba ,motor vs resmini asmak veya masaya argb ,monitor arkasına argb yada ambiyans aydinlatma tarzında şeyler eklenebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu standlar kablolama ve masada yer açma için biçilmiş kaftan

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
buğra
Arkadaşlar setupum böyle iğrenç duruyor. Fotoğtafta daha iyi gözüküyor ama gerçekte çok daha kötü. Neler ekleyebilirim?
laptop sol tarafa alınabilir monitör biraz sağ tarafa kaydırılıp kasa yukarı alinabilir sonuçta 20k civari belki daha fazla para veriyosun ve ayakların ile ayni yerde duruyo klavye ve mouse renkleri ayni olabilir kablolar toplanıp bi kablo sepeti alına bilir ve masa arkasina monte edilip kablolar toplanirsa cok bi masraf yapmadan düzeltmiș toparlamıș olursun ekstra olarak monitör arkasına abartı olmayan șık bir aydınlatma konulabilir

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Göktuğ Demircan
kablo duzenlemesi yapilabilir
arkadaşların önerdiği gibi monitör tutucu ya da sadece monitör tutucu alinabilir
kasa masanın üstüne konabilir

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kaanakman
kablo duzenlemesi yapilabilir
arkadaşların önerdiği gibi monitör tutucu ya da sadece monitör tutucu alinabilir
kasa masanın üstüne konabilir
Kasa masanın üstünde daha iyi duruyor fakat ben fan sesinden çok rahatsız oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,459
Üyeler
164,311
Son üye
melihismak
Top Bottom