İphone 16 pro ile çektim. Boyut yüksek diye kabul etmiyordu bende kaliyeti düşürdümBrom bir şey soracağım yanlış anlamazsan fotoğrafı ütüyle mi çektin
Düzelttim boyutuBrom bir şey soracağım yanlış anlamazsan fotoğrafı ütüyle mi çektin
Kasa zaten ARGBLaptopu sola al. Kasayı masanın sağına (ve üstüne) koy. ARGB fanlı bir kasa al. Duvarı boya veya altıgen süsler al, koy
Fan bıçakları RGB'li mi? Veya RGB'siz full siyah sisteme çevirebilirsin bence o da güzel.Düzelttim boyutu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa zaten ARGB
Bıçaklar rgb değilFan bıçakları RGB'li mi? Veya RGB'siz full siyah sisteme çevirebilirsin bence o da güzel.
Evet bu standlar kablolama ve masada yer açma için biçilmiş kaftanBöyle bir şey yakışır
laptop sol tarafa alınabilir monitör biraz sağ tarafa kaydırılıp kasa yukarı alinabilir sonuçta 20k civari belki daha fazla para veriyosun ve ayakların ile ayni yerde duruyo klavye ve mouse renkleri ayni olabilir kablolar toplanıp bi kablo sepeti alına bilir ve masa arkasina monte edilip kablolar toplanirsa cok bi masraf yapmadan düzeltmiș toparlamıș olursun ekstra olarak monitör arkasına abartı olmayan șık bir aydınlatma konulabilirArkadaşlar setupum böyle iğrenç duruyor. Fotoğtafta daha iyi gözüküyor ama gerçekte çok daha kötü. Neler ekleyebilirim?
Kasa masanın üstünde daha iyi duruyor fakat ben fan sesinden çok rahatsız oluyorumkablo duzenlemesi yapilabilir
arkadaşların önerdiği gibi monitör tutucu ya da sadece monitör tutucu alinabilir
kasa masanın üstüne konabilir