Neler Yeni

Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum bunun için tavsiyeye ihtiyacım var?

dnzakts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz
Daha iyi derken beklentin nedir? Sistemin bu haliyle ideal durumda eksiği yok ama fazlası da yok. Tam olarak neyi iyi hale getirmek istiyorsun ve iyiden kastın ne onu söylersen daha kolay yardımcı oluruz.
Böyle gördüysen eğer ssd alsam hafıza yükseltsem yeter gibi geldi ama benim burda istediğim şey mesela anakart değiştirsen veya ssd değiştirsen daha iyi olur veya ekran kartı değişikliği ile daha iyi durumda olursun gibi veya dar boğaz varsa sizlerden yardım alarak doğru hamleyi yapmak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart ve SSD yenilemek mantıklı olur.
Hep böyle düşündüm ama doğru anakartı ve ssd için öneri istiyorum zahmet olmazsa

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
batuhan a
hocam ben işlemci amd ise ekran kartıda öyle olmasından tarafım hemen hemen aynı özelliklere sahip sistem kullanıyorum ekran kartını rx6800 xt gibi veya daha üst 2. el bakabilirsin ben öyle almıştım ve ram olarak yükseltebilirsin veya ayrı bi hdd alıp oyun depolamak için kullanabilirsin işini kolaylaştıracağını düşünüyorum

Böyle gördüysen eğer ssd alsam hafıza yükseltsem yeter gibi geldi ama benim burda istediğim şey mesela anakart değiştirsen veya ssd değiştirsen daha iyi olur veya ekran kartı değişikliği ile daha iyi durumda olursun gibi veya dar boğaz varsa sizlerden yardım alarak doğru hamleyi yapmak isterim

Hep böyle düşündüm ama doğru anakartı ve ssd için öneri istiyorum zahmet olmazsa
Amazon üzerinden ( ne kadar mantıklı olur bilmiyorum) z790 anakart alabilirsiniz çok ileri dönük olur amazonda 8k civarı fiyatı var,SSD hakkında fikrim yok uygun fiyatlı olursa 2tb birşeyler mantıklı olabilir.

dnzakts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz
hocam ben işlemci amd ise ekran kartıda öyle olmasından tarafım hemen hemen aynı özelliklere sahip sistem kullanıyorum ekran kartını rx6800 xt gibi veya daha üst 2. el bakabilirsin ben öyle almıştım ve ram olarak yükseltebilirsin veya ayrı bi hdd alıp oyun depolamak için kullanabilirsin işini kolaylaştıracağını düşünüyoru

hocam ben işlemci amd ise ekran kartıda öyle olmasından tarafım hemen hemen aynı özelliklere sahip sistem kullanıyorum ekran kartını rx6800 xt gibi veya daha üst 2. el bakabilirsin ben öyle almıştım ve ram olarak yükseltebilirsin veya ayrı bi hdd alıp oyun depolamak için kullanabilirsin işini kolaylaştıracağını düşünüyorum
Teşekkür ederim

hocam 1080p için gayet yeterli, üzmeyecek bir sistemin var. bundan sonra ddr5 ve 2k çözünürlük için güncellemeler yapabilirsin. ya da bütçene bağlı olarak bu sistemi satıp direkt yeni sisteme de geçebilirsin.
Anakart ve ssd yükseltmek mantıklı geliyor öneriniz var mı hocam geri kalan sistem parçalarını yeni anakarta uyacak şekilde

Amazon üzerinden ( ne kadar mantıklı olur bilmiyorum) z790 anakart alabilirsiniz çok ileri dönük olur amazonda 8k civarı fiyatı var,SSD hakkında fikrim yok uygun fiyatlı olursa 2tb birşeyler mantıklı olabilir.
Hocam baktım dediğinize fakat intel uyumlu çıkıyor bendeki işlemci malum amd

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Anakart ve ssd yükseltmek mantıklı geliyor öneriniz var mı hocam geri kalan sistem parçalarını yeni anakarta uyacak şekilde

Hocam baktım dediğinize fakat intel uyumlu çıkıyor bendeki işlemci malum amd
Haklısınız hocam ,sizin işlemciyi tamamen unutmuşum.kusura bakmayın.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Murat

Anakart olarak b550 ya da x570 anakart alabilirsin. Ssd ise 2tb gen4 bir ssd sana fazla fazla yeter. Ikisini 10 bine rahat alirsin

Buğrahan Mert

80+ Silver

ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart​

AMD Ryzen 5 5600x işlemci​

GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB​

16GB RAM​

500GB M.2 SSD Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum yapmam gereken değişiklikler hakkında tavsiye ve ürün önerisi verir misiniz?​

Daha fazla depolama ve anakart bakabilirsin

dnzakts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz
Daha fazla depolama ve anakart bakabilirsinÖnerdi

Daha fazla depolama ve anakart bakabilirsin
Rica etsem link olarak öneri atar mısınız?

Anakart olarak b550 ya da x570 anakart alabilirsin. Ssd ise 2tb gen4 bir ssd sana fazla fazla yeter. Ikisini 10 bine rahat alirsin
Hocam rica etsem link olarka öneri atar mısınız?

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Murat

Bunları buldum ama istersen daha ucuza da parçalae var dilersen onları da tercih edebilirsin

Buğrahan Mert

80+ Silver

Ortalama bir b550 işini görür kaliteli 1tb ssd alabilirsin m2 pahalıysa tr sitelerini çok bilmiyorum akakçeden bakarsın direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,085
Üyeler
162,770
Son üye
atakanuyssal
Top Bottom