Bilgisayarım kaça gider?

Hocam benim kasayi 30K'ya satiyorum o zaman ben alir misiniz?
50k ya sistem
amd 9700x 64mb ön bellek
msi anakart b650m
msi rtx 5060 ti 16gb
xpg 16x2 cl30,6000mhx ram
wd black 1tb gen4 ssd
kasa psu 750watt toplanıyor

50k ya sistem
amd 9700x 64mb ön bellek
msi anakart b650m
msi rtx 5060 ti 16gb
xpg 16x2 cl30,6000mhx ram
wd black 1tb gen4 ssd
kasa psu 750watt toplanıyor
Toplayin hocam o zaman, konuyu okursaniz ciddi olmadigimi gorursunuz. Klasik DA forum uyeleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@d0zza reaksiyon skorlari icin sag olun hocam.

Toplayin hocam o zaman, konuyu okursaniz ciddi olmadigimi gorursunuz. Klasik DA forum uyeleri

@d0zza reaksiyon skorlari icin sag olun hocam.
Tribal enfeksiyon kapmışsın dostum, bir an önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum. xD

minimum 24k altına verme aynı sistemin 5600lü versiyonları 20kya satılıyor oradan hesap et

Üzüleceğimi düşünmen bile hastalık belirtisi, acil şifalar diliyorum. xD
gulucuk atacak kadar nese dolu olman sonrasinda uzuleceginin belirtisi zaten 18K'ya koy, ilani bulup ben yazarim maksat yorumlar dolu gozuksun, yardimci olalim sanada.

minimum 24k altına verme aynı sistemin 5600lü versiyonları 20kya satılıyor oradan hesap et
Aha aradigim fiyat geldi .d

Hocam siz boyle yaptikca arkadas 50K'ya koyar bu gidisle o sistemi.

gulucuk atacak kadar nese dolu olman sonrasinda uzuleceginin belirtisi zaten 18K'ya koy, ilani bulup ben yazarim maksat yorumlar dolu gozuksun, yardimci olalim sanada.

ürünlerin tek tek 2.el fiyatlarını atmanı bekliyorum linklerini de hazır et ki bir kanıtın olsun

tabi efendim

ürünlerin tek tek 2.el fiyatlarını atmanı bekliyorum linklerini de hazır et ki bir kanıtın olsun
Benim ihtiyacim yok ama sizin topluca var gibi

Konuyu takipten ciktim sistemi 23K'ya satarsaniz DM'den kapak olsun diye yazarsiniz :D

konuyu değiştirme madem 15k dedin gelen fiyata da dalga geçtin ben de sana kanıtla dedim bekliyorum fiyatları
böyleleri al-satçı çıkıyordu dimi hocam xD
Profesyonel manipülasyon mu yeni nesil
kanıtlı yorumlar sunalım zihinsel etki bırakalım sarı veya kırmızı siteye düştüğü gibi yazıp alalım 5 katalım üstüne satalım xD

konuyu değiştirme madem 15k dedin gelen fiyata da dalga geçtin ben de sana kanıtla dedim bekliyorum fiyatları
Konuyu kim degistiriyor hocam, iyi misiniz bu sisteme 23K diyorsunuz, siz alin o zaman 23K'ya bu sistemi.

böyleleri al-satçı çıkıyordu dimi hocam xD
Profesyonel manipülasyon mu yeni nesil
kanıtlı yorumlar sunalım zihinsel etki bırakalım sarı veya kırmızı siteye düştüğü gibi yazıp alalım 5 katalım üstüne satalım xD
Sisteminde 16GB ram var 500GB ssd ve 600W psu var alan adam napicak bunlari bu zamandan sonra ustune para koyup hepsini yukselticek zaten ekran karti desen 8GB islemci zaten artik 7600 ile denk neyin kafasindasiniz siz. Low level sistem var parca isimlerinde x3d var diye 4060 var diye 23K diyorlar :DDDD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,590
Üyeler
183,139
Son üye
selinayyilmaz
Geri