Bilgisayarım kaça gider?

Konuyu kim degistiriyor hocam, iyi misiniz bu sisteme 23K diyorsunuz, siz alin o zaman 23K'ya bu sistemi.
arkadaşım sana sorduğum soruya cevap verecek misin yoksa yanlış bilgilendirme yapmaya devam mı ? diyorum ki 15kya topladığın şekilde tek tek fiyatlarını yaz bakalım çok zor değil yazdığın yorumun arkasında dur

arkadaşım sana sorduğum soruya cevap verecek misin yoksa yanlış bilgilendirme yapmaya devam mı ? diyorum ki 15kya topladığın şekilde tek tek fiyatlarını yaz bakalım çok zor değil yazdığın yorumun arkasında dur
Ben buna 15K veriyorum hocam, satisa koydugu zamanda 15K teklif vericekler. Bu kadar basit bana diyorki teker teker topla. Sende lafinin arkasindaysan 23k'ya al diyorum sistemi o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15K'ya topladim demiyorum zaten turkce de yok ***** forumun ***** uyelerinde :D

Ben buna 15K veriyorum hocam, satisa koydugu zamanda 15K teklif vericekler. Bu kadar basit bana diyorki teker teker topla. Sende lafinin arkasindaysan 23k'ya al diyorum sistemi o zaman.
ben sana ederini söyledim tek tek de fiyatlarını yazarım linkini de atar kanıtlarım ama sen yazamıyorsun sorun burada? benim cebimdeki paradan sanane

Sipariş Çektim Kanks
Bedava, Bunu 60k Alan Çıkar Satarım.

1754922755844.webp

Not; Kdv Eklenmemiştir (Almadım) Komiklik, Eğlence İçin Paylaştım Bu Sistem Alınır Demiyorum.

ben sana ederini söyledim tek tek de fiyatlarını yazarım linkini de atar kanıtlarım ama sen yazamıyorsun sorun burada? benim cebimdeki paradan sanane
Benim cebimdeki paradan sanane diyor bende diyorum ki madem o kadar cok al 23K'ya? Ben soyliyim neden almiyorsun cunku ederi degil kendini kaziklatmaktan korkuyorsun

Sipariş Çektim Kanks
Bedava, Bunu 60k Alan Çıkar Satarım.

Alıntıyı görüntüle
Not; Kdv Eklenmemiştir (Almadım) Komiklik, Eğlence İçin Paylaştım Bu Sistem Alınır Demiyorum.
Hayirli olsun hocam.

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 5700X3D Tray 4.1GHz 96 MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

ANAKART: ASUS PRIME A520M-E CSM 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart

EKRAN KARTI: ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit Beyaz DLSS 3 Ekran Kartı

RAM: Lexar Thor 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (LD4BU008G-R3200GSXG) x2

SSD: ADATA Legend 800 500GB PCIe Gen4 x4 Okuma 3500MB – Yazma 2800MB M.2 SSD (ALEG-800-500GCS)

KASA: ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa

8 Temmuz 2024 gaminggentr den topladım.
Ederi nedir sizce?
Komple sisteme 5000 + 1kg sivas köfte vereyim mi? 😁😁

Ekler

• 1000090244.webp
    1000090244.webp
    26.5 KB · Hit: 10

JKLSAJKLDJKLAJKSDJASLŞDJLASKDHAKLJSHDJKASHDKJASDHKASKJD

ben okeyim

Anca o kadar eder zaten
sen sosyalleşmeye mi çalışıyorsun sen ah benim meşrebi bozuk melek kalpli kardeşim

JKLSAJKLDJKLAJKSDJASLŞDJLASKDHAKLJSHDJKASHDKJASDHKASKJD

ben okeyim

sen sosyalleşmeye mi çalışıyorsun sen ah benim meşrebi bozuk melek kalpli kardeşim
Evet hocam, sizin gibi geri kafalirla takilmaya calisiyorum ama cahilliginiz beni bitiriyor.

Ben en iyisi yabanci forumlardan devam ediyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri