Öneri Setup'ımı nasıl daha "CLEAN" bir hale getiririm?

21..

80+
Reaksiyon skoru
87
1759666428684.webp
1759666466001.webp

"YUKARIDA GÖRDÜKLERİNİZ" setup'ımı getirmek istediğim hal.Nasıl getiririm? Kendi Setup'ımı aşağı bırakıyorum.Tüm önerilerinizi bekliyorum.Bu arada Cam Mousepad alacağım sadece şuanlık böyle duruyor mouse.
1759666608343.webp

1759666586750.webp

SOLDAKİ GALATA KULESİNİ ÇOK ÖNEMSEMEYİN LÜTFEN!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
O mistik soru.
SEt up temizde monitorun ayaklari nerde lan
Kral valla ne yalan söyleyeyim masa birazcık yüksek.Benim boy 165 stand varken çok yukarıda oluyordu bende sanki yukarı dua ediyormuş bir şey bekliyormuş gibi bakıyordum monitöre.Monitör şuan nasıl duruyor diye soracak olursan bu hoparlörün yanında büyük dikdörtgen bir şey oluyor ya ona dayalı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

verebileceğiniz öneri var mı?

MInibuste güldüm Allah ta seni güldürsün.Swt up gayet temiz sadece masa küçük olduğu için sana öyle gelmiş.Ama mouse altına bir mouse pad şart.

MInibuste güldüm Allah ta seni güldürsün.Swt up gayet temiz sadece masa küçük olduğu için sana öyle gelmiş.Ama mouse altına bir mouse pad şart.
sağolun :3

O mistik soru.

Kral valla ne yalan söyleyeyim masa birazcık yüksek.Benim boy 165 stand varken çok yukarıda oluyordu bende sanki yukarı dua ediyormuş bir şey bekliyormuş gibi bakıyordum monitöre.Monitör şuan nasıl duruyor diye soracak olursan bu hoparlörün yanında büyük dikdörtgen bir şey oluyor ya ona dayalı :D

verebileceğiniz öneri var mı?
ama bu şekilde kambur duruyorsan geri ayaklarını koyman daha sağlıklı olur yukarı doğru bakacağın için kambur durmanı önler

istersen masanı kaplayabilirsin üstünü rengi falan hoşuna gitmediyse bu arada hoparlör bence clean bir sistem istiyorsan gereksiz ve görüntü kirliliği yapar bu yüzden çıkarmalısın veörnek fotoğraftaki gibi durmasını istiyorsan monitörün stand kol alabilirsin

• Hahaha
Reaksiyonlar: 21..
istersen masanı kaplayabilirsin üstünü rengi falan hoşuna gitmediyse bu arada hoparlör bence clean bir sistem istiyorsan gereksiz ve görüntü kirliliği yapar bu yüzden çıkarmalısın veörnek fotoğraftaki gibi durmasını istiyorsan monitörün stand kol alabilirsin
hoparlörü hem istiyorum hem istemiyorum hocam ya.Neredeyse her gün şarkı dinliyorum.

yok hocam ne aşağı bakıyorum ne yukarı.Tam göz hizamda şuan.Belki 4-5 cm aşağıda.Öneriniz için teşekkür ederim.

:shy:
masanın yerden boyu ne kadar merak ediyorum da benim masanın boyu 70cm boyum 170 monitör ayakları takılı olmasına rağmen çok aşşaığada kalıyordu 1 karış kadar kitap koydum altına anca kambur durmamı engelledi diğer türlü kitapları çıkarınca yüzüklerin efendisindeki hobbite dönüşüyorum

yukarıdakiler daha dağınık duruyor
bence sağdaki dağınık duruyor ama sol kısım tam herkesin isteyeceği biçimde düzenli diyebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,658
Üyeler
186,766
Son üye
yiğit5454
Geri