Harbi agaHocam karıya hoşlandığını belirtiyor musun yoksa seni linç etmeye hazırız (!)
Vallaha yaHarbi aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
22 sayfa muhabbet döndü şöyle bugün boşa gitmesin artık
Aga ne saati kız ne zaman uygun oluyorsa et işteAgalar yarın acilcam saat kaçta açılayım cesaretimi topladim
4 sene bulamayıp şansına görmüş ve hesabını bulmuşsun halen takip atmalı mıyım diyorsunuz?Küçüklük arkadaşım ona aşığım ona nasıl yaklaşmalıyım 4 yıldır konuşmuyoruz ama dün onu gördüm ve birbirimize merhaba dedik selamlastik küçükken çok gorusurduk hergun ben onlara giderdim veya o bize gelirdi beraber duşa bile girerdik(4-5 yaşındayız) beraber yatardik aynı okulda aynı sınıfta okuduk fakat o ortaokulda taşındı dün ben onu gördüm ve uzun uğraşlar sonrası instagramini buldum fakat takip istegi atmadım sizce atmalimiyim biraz saçma ama atmaliyim diceksiniz muhtemelen ya sevgilisi varsa diye korkuyorum ne yapmalıyım taktik verin. Sizce o da beni seviyomudur ?
Sabah açılma, bak öncelikle kankalık ayağına samimi sıcak şekilde bol n ile günaydın yazıyorsun. Sonra o sana döndüğü zaman bi uykusu açılsın yemeğini falan yesin kendine gelsin sonra açıl direk, sabah uyanır uyanmaz yazarsan senin sülalene söver aman dikkat et.Agalar yarın acilcam saat kaçta açılayım cesaretimi topladim
Oha lise misin sen. Ben sizi 22 sanıyordum ama neden bilmiyorum.Yarın acilcam bu arada emiliano red yersem hap falan kullanmam aga liseye gidiyorum yani kızı zaten 4 yıldır görmemişim 1 kere gördüm 5-6 gün önce o yüzden ama red yemezsem ciddi oluruz ilerde ayrilmazsak ama red yicem gibi geliyo
Ama yeter ya ben patladım.Bugün aciliyodum açılma dediler yarın aciliyom
Ya öyle demeyin bende de öyle oldu. 1 ay planladım. Sonra vaz geçtimKafayı yicem kaç gündür bekliyoruz la
Ne zmn uygun diye sor şuraya şuraya gel de. Sende bir kolye al.Agalar yarın acilcam saat kaçta açılayım cesaretimi topladim
Tamam öyle yapıcamSabah açılma, bak öncelikle kankalık ayağına samimi sıcak şekilde bol n ile günaydın yazıyorsun. Sonra o sana döndüğü zaman bi uykusu açılsın yemeğini falan yesin kendine gelsin sonra açıl direk, sabah uyanır uyanmaz yazarsan senin sülalene söver aman dikkat et.
Ben direk açıldım kendim oldumYa öyle demeyin bende de öyle oldu. 1 ay planladım. Sonra vaz geçtim
Ahahaha aynen öyleyim sen niye vazgeçtinOha lise misin sen. Ben sizi 22 sanıyordum ama neden bilmiyorum.
Ama yeter ya ben patladım.
Ya öyle demeyin bende de öyle oldu. 1 ay planladım. Sonra vaz geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zmn uygun diye sor şuraya şuraya gel de. Sende bir kolye al.