SEVDİĞİM KIZA WP DEN AÇILDIM BEKLİYORUM

J.Sparrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,475
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Bir kaç haftadır gözüme kestirmiştim çok güzel bir gülüşü vardı kızın hiç olmaz dediğim şey oldu aşık oldum kıza uzun uzadıya mesaj yazdım wpden ardından telide kapattım.çok yüksek ihtimalle red yiyceğim kızla hiç konuşmamız yok ama sürekli bakışıyorduk her neyse gece 1-2 gibi güncelliycem konuyu cevabını öğrenmek için teli açınca hadi allah ısmarladık.

Olmadı uzun uzun yazdım kırıcı olmak istemiyorum dedi en son bitti

Son düzenleme:
Bir kaç haftadır gözüme kestirmiştim çok güzel bir gülüşü vardı kızın hiç olmaz dediğim şey oldu aşık oldum kıza uzun uzadıya mesaj yazdım wpden ardından telide kapattım.çok yüksek ihtimalle red yiyceğim kızla hiç konuşmamız yok ama sürekli bakışıyorduk her neyse gece 1-2 gibi güncelliycem konuyu cevabını öğrenmek için teli açınca hadi allah ısmarladık.
telefonu niye kapatıyosun aslkjfhaskljfgnas cevap verdiği an karşısında ol ciddiyetini belirt

Ustam yanlış yapmışsjn bence kaybedenler kulübüne sende hoşgeldin

Ustam yanlış yapmışsjn bence kaybedenler kulübüne sende hoşgeldin
neyi yanlış yaptık yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu niye kapatıyosun aslkjfhaskljfgnas cevap verdiği an karşısında ol ciddiyetini belirt
açıyorum o zaman telefonu

neyi yanlış yaptık yine

açıyorummmmmmmm hazır mıyıZzzzzzzzz

neyi yanlış yaptık yine
Wp den açılmak, samimi ve daha çok yakınlaşmadan açılmak, 2-3 bakismaya kanmak .... Bunlar anladıklarım aynı şeyleri deneyimlemis birisi olarak başarı şansın %14 falan

neyi yanlış yaptık yine

açıyorummmmmmmm hazır mıyıZzzzzzzzz
Heyecanlandım aç

Kızı iyice tanımadan veya gönlünü kazanabileceğin şeyleri bulup bilmeden , emin olmadan hemen açılman aceleci olmuş gibi ama hakkında hayırlısı :D Bazen 100 akıllının yapamadığını bir deli yapar :p

Kızı iyice tanımadan veya gönlünü kazanabileceğin şeyleri bulup bilmeden , emin olmadan hemen açılman aceleci olmuş gibi ama hakkında hayırlısı :D Bazen 100 akıllının yapamadığını bir deli yapar :p
haklısın,kız büyük ihtimal tersler ama seni kırmamak için belki önce tanışalım falan der ama vardır bi umut bakarsın olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri