gördüysen gördün dostum sabahtan beri en boş konuları açıyorsun yeter daMarkete giderken gördüm. bana el salladı. kalbim yerinden çıkacak. kalp krizi geçirmemek için öneri verin.
bilgisayarımı satıyorum. arkadaşım olmadığı için son konuları açıyorum. rahat edersiniz artık.gördüysen gördün dostum sabahtan beri en boş konuları açıyorsun yeter da
Arkadaşın olmamasının sebebini bu konudan bile anlayabiliyorum.bilgisayarımı satıyorum. arkadaşım olmadığı için son konuları açıyorum. rahat edersiniz artık.
neden?Arkadaşın olmamasının sebebini bu konudan bile anlayabiliyorum.
Katılıyorum. Kızın karşısında bulunduğu konuma bakarsak her şeyin cevabını arkadaş kendi kendine vermiş.Arkadaşın olmamasının sebebini bu konudan bile anlayabiliyorum.
yazdığım şey forumdan gitmen değil sadece amacsızca konular açıyorsun burda bize arkadaşım yok zaten gibi kelimelerle boşuna duygu sömürüsü yapıyorsun hoş değil ayrıca bilgisayarını satsan bile telefondan foruma erişebilirsinizbilgisayarımı satıyorum. arkadaşım olmadığı için son konuları açıyorum. rahat edersiniz artık.
Ne yapmamızı bekliyorsun?Markete giderken gördüm. bana el salladı. kalbim yerinden çıkacak. kalp krizi geçirmemek için öneri verin.
Post automatically merged:
@Velocity komik değil. öneri ver. napıcammm