Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kendini suçlu hissetme, kız belki pişmandır fakat ağlıyor olması tamamen saçmalık, bas bayağı sana kendini suçlu hissettiriyor. Kararımı değiştirdim 16 yaşında bir kızın, 1 olur (olmaması gerek) ama 2 kişiyle bu denli ileri gittiyse şahsen mesafeli olurdum. Belki büyümüştür diyeceğim ama bilmiyorum, sen kendini çok kaptırma derim, mesafeli ol, hiç suçluluk duygusu falanda çekme. Dediğin gibi yaşınız daha büyük olsa takılacak bir konu değil, ama burada kırmızı çizgi bu kızın 16 yaşında bunları yapması.Hocam ileriki zamanlarda olsa kaldırabilirdim,
19 20 li yaşlarında uzun ilişkisinde olsa ve sonradan ayrılsalar tamam derdim.
ama 16 yaşinda kendini koruması gerekirken (bence) 1 de degil 2 kisiyle bu dediklerim olduğundan çok koyuyor.
zamana ihtiyacım var dedigimde sen yazmadan yazmicam demisti fakat dayanamadi konusmak istrdi az once, agliyordu krndisi ve kendimi suçlu hissettim. Ne konuşmalıyım ne yapmalıyım hâla düsüncelerim oturmadı ve bilmiyorum.
devam edebilecek miyim edemezsem nasıl açiklayacagim kafamdan bi ton şey geçiyor.
Hiç deneyimim yok böyle şeylerde ve boyle biriyle normalde olmak istemezdim, lakin kendisiyle iyi anlastigimiz ve tam olmasi gereken gibi olan bi ilişkide oldugumuz icin hemen ayrılmak da istemiyorum.
Düşünüp eğer yedirebilirsem devam etmrk en mantiklisi ama sindirebilecekmiyim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kız sana bunu kendi mi dedi, yoksa birinden mi öğrendin? Duyguların sana istemediğini söylüyorsa zaten ilerlemez bu ilişki, sen hep şüphe duyacaksın, güven problemleri olacak.Hocam ileriki zamanlarda olsa kaldırabilirdim,
19 20 li yaşlarında uzun ilişkisinde olsa ve sonradan ayrılsalar tamam derdim.
ama 16 yaşinda kendini koruması gerekirken (bence) 1 de degil 2 kisiyle bu dediklerim olduğundan çok koyuyor.
zamana ihtiyacım var dedigimde sen yazmadan yazmicam demisti fakat dayanamadi konusmak istrdi az once, agliyordu krndisi ve kendimi suçlu hissettim. Ne konuşmalıyım ne yapmalıyım hâla düsüncelerim oturmadı ve bilmiyorum.
devam edebilecek miyim edemezsem nasıl açiklayacagim kafamdan bi ton şey geçiyor.
Hiç deneyimim yok böyle şeylerde ve boyle biriyle normalde olmak istemezdim, lakin kendisiyle iyi anlastigimiz ve tam olmasi gereken gibi olan bi ilişkide oldugumuz icin hemen ayrılmak da istemiyorum.
Düşünüp eğer yedirebilirsem devam etmrk en mantiklisi ama sindirebilecekmiyim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam duygularım devam etmek istemiyor, ama duygularımla hareket edersem ileride dusunce yapimin degisip pisman olma olasiligimin oldugunu dusununcede bisey yapamıyorum.
Motorla dısarı cıkıcaktım ölmekten korkup geri girdim eve, yıllar sonra ilk defa panik atak geçirdim, bu kadarini beklemiyordum