Neler Yeni

Sevgilimin olduğunu öğrendim

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Yani o zaten herşeyi demiş😁 senin tek cümleni bekliyor kız.
Bende o tek cümleyi soruyorum şu hayatta konuştuğum tek karşı cins annem ve kardeşlerim kuzenlerle fazla konuşmadım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tam tersine, duygusal bir bağ kuracağın kişinin vücudunuda bilmen gerekir. Eğer birisiyle tamamen bütünleşeceksen herşeyini bilmen gerekir.
16 yaşında bir kız sevgili olmadan sevgili değilmiyiz demiş konu bu. Duygusal bağ diyoruz fiziksel değil gönüller bir olsun lafı buradan geliyor işte. Her konuda her şeyini paylaşabilir ama yaşı gereği seviyeli olması gerekli . 16 yaşında farklı işlerler para kazanan kişiler bile var . Bu meselede vücudunun resmini atarak sevgili değil miyiz demiş yani benim düşünceme göre vücuduyla sevgili olmuş bir nevi

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bende o tek cümleyi soruyorum şu hayatta konuştuğum tek karşı cins annem ve kardeşlerim kuzenlerle fazla konuşmadım.
Bende hiç kimseyle sevgili olmadım, uzun süredir arkadaş olduğum bir kız var ve arkadaşlığı bana yetiyor. O tek cümle kişiden kişiye ve duruma göre değişir. Kızla evleriniz yakınsa buluşabilirsiniz.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Hayırlı olsun :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hani sorulur ya çiftlere nasıl tanıştınız eşinizin ne noktasını beğeniyorsunuz ben hiç eşimin vücudu güzel bu yüzden evlendim diyen birini görmedim ki aynı mantık

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
16 yaşında bir kız sevgili olmadan sevgili değilmiyiz demiş konu bu. Duygusal bağ diyoruz fiziksel değil gönüller bir olsun lafı buradan geliyor işte. Her konuda her şeyini paylaşabilir ama yaşı gereği seviyeli olması gerekli . 16 yaşında farklı işlerler para kazanan kişiler bile var . Bu meselede vücudunun resmini atarak sevgili değil miyiz demiş yani benim düşünceme göre vücuduyla sevgili olmuş bir nevi
Belki kız sohbetin başından beridir sevgili olma isteği ile konuşuyordur bunu bilemeyiz. Herkes sevdiği kişinin vücudunu düşler.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Belki kız sohbetin başından beridir sevgili olma isteği ile konuşuyordur bunu bilemeyiz. Herkes sevdiği kişinin vücudunu düşler.
Olabilir ama ben seviyeli olmasını düşünüyorum yaşlar gereği

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Biraz öyle oldu ama önceden konuştuğumuz mesajları okuyordum gerçekten sevgili olduğumuzu falan sanıyormuş ben cahilliğimden anlamadım tabi çaktırmadan sevgili olmuşuz zaten.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz öyle oldu ama önceden konuştuğumuz mesajları okuyordum gerçekten sevgili olduğumuzu falan sanıyormuş ben cahilliğimden anlamadım tabi çaktırmadan sevgili olmuşuz zaten.
Güldüm valla ne diyim . Yani kızda senin onu sevdiğini düşünmüş zaten. Bence bir dene ama SEVİYELİ şekilde gerisi kötü noktalara gidebilir

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Abi ne diyeceğimi şaşırdım

Arcturus

80+ Bronze
Eğer arkadaşlığı bitirmeyi göze alıyorsan düzgün bir dille onunla sevgili olmak istemediğini söyle.

Top Bottom