Cahilliğin burdan belliCahil kelimesini bir hakaret olarak algılıyorsanız o sizin sorununuz.
Tamam.Cahilliğin burdan belli
ben hakaret göremedim yaSezen Aksu çıkarmış olduğu yeni şarkıda Hz. Adem ve Hz. Havva'ya hakaret etti.
O şarkının sözleri :
Acısıyla tatlısıyIa
Ne şahane bir şey yaşamak
Dibe vurmak dimdik durmak
Bin bahane bin oyun kurmak
Binmişiz bir aIamate
Gidiyoruz kıyamete
SeIam söyIeyin o cahiI
Havva iIe Ademe
Aha yine aha yine
Önümüz uçurum ardımız dağ
Aha yine aha yine
İIIe yanacağız
YanacakIar eIbette
TT olan Sezen Aksu'ya çok sayıda tepki geldi.
Alıntıyı görüntüle
İslamafobianın arttığı bu zamanda Allah yardımcımız olsun.
Kur'an-ı Kerim okumasını anlamasını bilmeyen bir kişisin belli.
Cahilsin çünküben hakaret göremedim ya
cahil olduğumu biliyorum teşekkür ederimKur'an-ı Kerim okumasını anlamasını bilmeyen bir kişisin belli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cahilsin çünkü
Ayet o kadar net ki yani buradan bu yargıya varman... bilemiyorum.Kur'an-ı Kerim okumasını anlamasını bilmeyen bir kişisin belli.
Cahilsin çünkü
Hani elma fln.Kur'an-ı Kerim okumasını anlamasını bilmeyen bir kişisin belli.
Cahilsin çünkü
Öncelikle dediğim gibi cahil kelimesi bir hakaret değil, misal ben matematik konusunda cahil olabilirim. Sezen Aksu'nun ne amaçla dediğini bilmiyorum ama bu büyütülecek bir olay değil. Ayrıca zaten konuşulması gereken o kadar önemli olay varken Twitter kullanıcıları bunu mu gündem yaptı?Kur'an-ı Kerim okumasını anlamasını bilmeyen bir kişisin belli.
Cahilsin çünkü
Bu malum partinin amacı zaten ekonomi falan kötüyken konuyu saptırıp ekonominin durumumu biraz kamufle etmek.Öncelikle dediğim gibi cahil kelimesi bir hakaret değil, misal ben matematik konusunda cahil olabilirim. Sezan Aksu'nun ne amaçla dediğini bilmiyorum ama bu büyütülecek bir olay değil. Ayrıca zaten konuşulması gereken o kadar önemli olay varken Twitter kullanıcıları bunu mu gündem yaptı?