Neler Yeni

Shadowpay Güvenilrimi Btc Çekilirmi

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Shadowpay Csgo Skinleri Satabiliceğiniz Bir Platform İsterseniz Btc Cüzdanınıza İsterseniz Kredi Kartınıza Çekebilirsiniz Burayı Hiç Kullanan Varmı Btc Gönderiyorlarmı

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ben daha önce satış yaptım. Sitede satarken %5 kesiyor ve kartına çekerken 5TL kesiyor. Benim arkadaş BynoGame'den %30-40 indirim ile skinler satın alıp orda satıp bunun ticaretini yapıyordu. Hesabına sürekli yurtdışından para girdiği için devlet bunu bir ticaret vs. olarak algılayıp vergi uygulayabiliyormuş ve ödemezsen ceza alıyormuşsun. Bu yüzden BTC olarak çekiyordu ve bir sorun yaşamıyordu.

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben daha önce satış yaptım. Sitede satarken %5 kesiyor ve kartına çekerken 5TL kesiyor. Benim arkadaş BynoGame'den %30-40 indirim ile skinler satın alıp orda satıp bunun ticaretini yapıyordu. Hesabına sürekli yurtdışından para girdiği için devlet bunu bir ticaret vs. olarak algılayıp vergi uygulayabiliyormuş ve ödemezsen ceza alıyormuşsun. Bu yüzden BTC olarak çekiyordu ve bir sorun yaşamıyordu.
Teşekkürler Hocam

ltfkcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullatif Koç
Binance TR ye çekicem mesela hangi ağın btc linkini siteye vermem lazım ? Bep20 mi ?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam bende 10k gibi bir miktari paribu eht hesabima atip papara ile çekicem son dönemlerde kripto paralara vergi gelicek deniliyo bende etkilenirmiyim

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocam bende 10k gibi bir miktari paribu eht hesabima atip papara ile çekicem son dönemlerde kripto paralara vergi gelicek deniliyo bende etkilenirmiyim
Paranı TL'ye çevirip bankadan çekmediğin sürece vergi alamazlar. Coin olarak tutup harcarsan hiçbir şey olmaz. Ayrıca yakın bir zamanda olucağını sanmıyorum. İşlem yapabilirsin (bence) rahatça.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance TR ye çekicem mesela hangi ağın btc linkini siteye vermem lazım ? Bep20 mi ?
BTC olarak bilgim yok. ETH olarak çekim yaptım ben daha önce.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Paranı TL'ye çevirip bankadan çekmediğin sürece vergi alamazlar. Coin olarak tutup harcarsan hiçbir şey olmaz. Ayrıca yakın bir zamanda olucağını sanmıyorum. İşlem yapabilirsin (bence) rahatça.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BTC olarak bilgim yok. ETH olarak çekim yaptım ben daha önce.
İlk cümleyi anlamadim k.b biraz açabilirmisiniz birde geriye dönük vergi alinabilirmi ? bir yerde bir şeye isim ( vergi ) konulmadan alinamaz dendi ama

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
İlk cümleyi anlamadim k.b biraz açabilirmisiniz birde geriye dönük vergi alinabilirmi ? bir yerde bir şeye isim ( vergi ) konulmadan alinamaz dendi ama
Valla knk TR'de yaşıyoruz. Her an her şey olabilir. Ama ben geriye dönük vergi alıcaklarını sanmıyorum. İsyan çıkar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Valla knk TR'de yaşıyoruz. Her an her şey olabilir. Ama ben geriye dönük vergi alıcaklarını sanmıyorum. İsyan çıkar.
Şey paparaya çektiğimde ön ödemeli bir kart oluyo banka ile alakasi olmamasi lazim sonuçta içine para atip kullaniyosunuz

Top Bottom