O testi yapıyorum hocam demin 5 dakka dayandı kapandı şimdide direk kapanıyor
Kralsın.Rog.yapıyor bu işiDediğimi nasıl anladın bilmiyorum senin malına haset edecek değilim. Bizim forumda bir üye vardı sürekli böyle diyordu ondan dedim. Pahalı ekran kartları sadece sana üretilmiyor yani.
eyvallah.kral. daha iyisi senin olsunKralsın.Rog.yapıyor bu işi
Belki o da aynı şekilde almıştır bu kadar sorgulamaya gerek yok bence.Ben aldığımda gigabyte windoforce ile aynı fiyattaydı
Baslatmadan
Anında kapanıyor hocam anındaKapanmadan önceki voltajlara bakar mısınız?
Denedim de şimdi bastığım aç başlata tak gidiyorBuranın aynısını test olurken de atar mısınız?
Hatta mümkünse sürekli fotoğraf çekin, test bitmeden en son önceki fotoğrafı atın.
Bencede sorgulamaya gerek yok ama 3000 serisi yeni çıktı o tarz bir indirim imkiansızBelki o da aynı şekilde almıştır bu kadar sorgulamaya gerek yok bence.
Anında kapanıyor hocam anında
12 bine aldım hocam ben de şimdi konu bu değil boşverinBencede sorgulamaya gerek yok ama 3000 serisi yeni çıktı o tarz bir indirim imkiansız
20 dakika yaptım hem aida64 hemde furmark 20 dakika ayrı ayrı sıkıntı yok fakat occt de psudan ses gelip bazen 2 dakika bazen direk kapanıyorVoltajlar yüke girmeden önce normal gözüküyor.
AIDA64 indirir misiniz? Çok yormasa da ufak bir stress testi yapalım.
20 dakika yaptım hem aida64 hemde furmark 20 dakika ayrı ayrı sıkıntı yok fakat occt de psudan ses gelip bazen 2 dakika bazen direk kapanıyor
Reset atıp denicem yakalamaya çalışıcam2-5 dakika sonra kapandığı testlerin fotoğrafı var mı?
Hocam şuanda basar basmaz kapanmaya başladı canını yediğimin şeyi sizin için 1 2 kere daha denicem yakalayamazsak napalim neyden şüphelenelim ne diyorsunuz.2-5 dakika sonra kapandığı testlerin fotoğrafı var mı?