Konuyla alakasız da R5 3600 ve RTX 3080
Ayrıca en gereksizinden Rog Strix
OCCT'de kapanıyormuş sanırım.OCCT Power testi yapar mısınız?
12V kanalı 11.4V
5V kanalı 4.6V
3.3V kanalı 3.1V altına düşmemeli.
O testi yapıyorum hocam demin 5 dakka dayandı kapandı şimdide direk kapanıyorOCCT Power testi yapar mısınız?
12V kanalı 11.4V
5V kanalı 4.6V
3.3V kanalı 3.1V altına düşmemeli.
Haset kötü biseyAlıntıyı görüntüle
rog kalitedir kral. adamlar yapiyor.
Son sorum yine konuyla alakasız ama çok merak ettim tutamadım kendimi. Neden Rog Strix saçmalığına ekstra para verme gereği duydunuz4k 60 FPS hikayeli oyunlarda yeterli canım merak etme
Kapanmadan değerleri görebilir.OCCT'de kapanıyormuş sanırım.
Oyunlarda 55 dereceyi geçmediği için ağır yükte 63 derece sabit olduğu içinSon sorum yine konuyla alakasız ama çok merak ettim. Neden Rog Strix saçmalığına ekstra para verme gereği duydunuz
Sen de vermişsin.Son sorum yine konuyla alakasız ama çok merak ettim tutamadım kendimi. Neden Rog Strix saçmalığına ekstra para verme gereği duydunuz
Ben aldığımda gigabyte windoforce ile aynı fiyattaydıSen de vermişsin.
Dediğimi nasıl anladın bilmiyorum senin malına haset edecek değilim. Bizim forumda bir üye vardı sürekli böyle diyordu ondan dedim. Pahalı ekran kartları sadece sana üretilmiyor yani.Haset kötü bisey
Kapanana kadar olan değerler yeterliO testi yapıyorum hocam demin 5 dakka dayandı kapandı şimdide direk kapanıyor
Peki bu size ne kazandırdı? olan ekstra 2 bin liraya oldu. Neyse konudan çok saptımOyunlarda 55 dereceyi geçmediği için ağır yükte 63 derece sabit olduğu için