Sharkoon Gold Zero Alınır mı?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
745
Arkadaşlar modüler/yarı modüler bir PSU arıyorum Sharkoon'un bu modeli nasıldır? SHP V2 givi telelelelli mi?

Eğer bu olmazsa şunu almayı planlıyorum, yorumlarınıza açığım.

Corsair CX Series CX550F RGB White CP-9020225-EU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Veya CX650F)

Zaten bende çok iyi olduğunu düşünmediğim için sormak istemiştim sizlere.

Şöyle bir şey varki sistem beyaz olduğu için Corsair yönelmiştim fakat şu daha iyi derseniz diye bütçe belirttim siyah alırsam sleeve de almam gerekeceği için 550 yi aşmam iyice zorlaşıyor sizce ne yapmalıyım?

Şöyle bir şey varki sistem beyaz olduğu için Corsair yönelmiştim fakat şu daha iyi derseniz diye bütçe belirttim siyah alırsam sleeve de almam gerekeceği için 550 yi aşmam iyice zorlaşıyor sizce ne yapmalıyım?
Hem 650W olması hem de CX550F'den kat kat daha iyi olması yüzünden A650GF alın bence. Çok üst bir PSU çünkü. Bu fiyata olması da İnanılmaz.

CX550F de üzmez. Sisteminizi yeteceğinden eminseniz alabilirsiniz.

Fakat A650GF'de de güzel bir indirim olduğunu söyleyebilirim.

Hem 650W olması hem de CX550F'den kat kat daha iyi olması yüzünden A650GF alın bence. Çok üst bir PSU çünkü. Bu fiyata olması da İnanılmaz.

Kat kat derken mesela neyi etkiliyor bu kat? Çünkü bu psuyu alırsam bütçem 150₺ aşılmış olucak. (Sleeve alıcağım için)

CX550F de üzmez. Sisteminizi yeteceğinden eminseniz alabilirsiniz.

Fakat A650GF'de de güzel bir indirim olduğunu söyleyebilirim.

Şuanlık yetiyor max 450W harcıyor sistemim hesabıma göre.

Garantisi 10 yıl olduğundan emin miyiz? (Bilmediğimden soruyorum, Gaminggen de 2 yıl gösteriyor garantisini)
Sitesinde 10 yıl garantisinin olduğu yazıyor hocam. İtopya yanlışlık yapmış sanırsam.

21.png

Msi MAG A650GF Aldım kendimi biraz sıkıbtıya sokarak, umarım bi sorun yaşamam.

Eski psum Corsair vs550 yi nekadara satmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,254
Üyeler
188,393
Son üye
Heatfix
Geri