Wedi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
Selamlar, sharkoon light 2 100 faresinin sensörü hakkında konuşacağım. Fareyi bilen bilir sensörü PixArt 3325'dir fakat ben bir şey farkettim kullanım kılavuzunda sensörünün PMW 3336 olduğu yazıyor. Bunu aydın şahin'in incelemesinde gördüm. Bende olan kılavuzda da aynı şey yazıyor. Şimdi bu bir hata diyeceksiniz bence değil çünkü BU konuda 160 IPS değerlerine kadar çıkabildiği görülmüş. PMW 3336 sensörünün özellikleri ise 10800 DPI 150 IPS ve 30G. Sitesinde ise 3325 sensörünün özellikleri yazılmış. Siz ne düşünüyorsunuz? @AydinSahin @mutlu pide @OnTheRoonKilled
100 IPS'lik değere sahip sensöre sahip olan Sharkoon Light² 100, testlerde 160 IPS değerlere ulaşıyor!
Normalde Sharkoon Light² 100'ün 3325 sensörü 100 IPS (2,54 m/s)'lik bir değere sahip. Ama Sharkoon'un yaptığı firmware güncellemeleri ile altta da görebileceğiniz gibi bu değer 160 IPS (4,064 m/s)'ye kadar ulaşıyor. Ne düşünüyorsunuz? (xVelocity'i IPS olarak alın.)
forum.donanimarsivi.com
İnceleme - F/P Oyuncu Mouse Sharkoon Light² 100 İnceleme🔥🔥
Selamlar sevgili Donanım Arşivi Forum üyeleri! İnceleme rehberime hoşgeldiniz. Bu rehberim de Sharkoon Light² 100 modelli oyuncu mousenin incelemesini yapacağım. Sharkoon ürünleri genelde düşük fiyatta premiıum kalite oluyor. Bu ürün de onlardan biri, o zaman çok fazla lafı uzatmadan...
forum.donanimarsivi.com
Light² 100 - sharkoon.com
tr.sharkoon.com