Neler Yeni

Çözüldü✓ Sharkoon psu kullanmalı mıyım?

Yasin Çınar

80+ Bronze
benim pc de var o psu hiçbir sıkıntısını görmedim ama sadece güç kablosuyla biraz oynayınca cızırt sesi geliyor o da biraz korkutuyor o kadar

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Babam bana hediye olarak shaarkon shp650 V2 psu aldı fakat duyduklarıma göre psu bayağı kötü mahallede 6 yılda sadece 2 defa elektrik kesintisi oldu ama sisteme bir şey olacak diye korkuyorum o kadar hediye almış satamamda kullansam sorun olur mu.
Düzce'deyim malum köy yeri sıklıkla elektrikler gidiyor fakat 10 15'i geçmiştir elektrik kesintileri, herhangi bir sorun yaşamadım daha. Tek eksi yönü anakart güç kablosu ÇOK KISA

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
C4 falan olduğu yok boş muhabbet çeviriyorlar.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
öyle çok çok kötü bir psu değil çok çok kötü derken rampage, darkflash vb markalardan iyi yani iyinin kötüsü sadece çok kaliteli değil sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Sharkoon güzel marka güzel PSU millet neden ağlamış anlamadım. Shp serisinde coil whane çıkabiliyor onun dışında sorun yok

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Bende sharkoon slientstorm cool zero var bir 6 aydır kullanıyorum sorunsuz ama bu model için bir şey diyemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
dostum c4 esprileri hiç iyi değil fakat baktığımızda f/p ürünü diyebiliriz sakın 2. el almayı planlama

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berk
benim pc de var o psu hiçbir sıkıntısını görmedim ama sadece güç kablosuyla biraz oynayınca cızırt sesi geliyor o da biraz korkutuyor o kadar
Psu hakkında fikrim yok lakin ben bir konuyu anlamadım, babanız psu ihtiyacınızın olduğunu biliyor muydu? biliyorsa neden siz yönlendirme yapmadınız, yoksa neden durup dururken hediye psu alınır ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom