Yasin Çınar
80+ Bronze
benim pc de var o psu hiçbir sıkıntısını görmedim ama sadece güç kablosuyla biraz oynayınca cızırt sesi geliyor o da biraz korkutuyor o kadar
Hocam ayıptır sorması güç kablosuyla neden oynuyorsunuzbenim pc de var o psu hiçbir sıkıntısını görmedim ama sadece güç kablosuyla biraz oynayınca cızırt sesi geliyor o da biraz korkutuyor o kadar
Düzce'deyim malum köy yeri sıklıkla elektrikler gidiyor fakat 10 15'i geçmiştir elektrik kesintileri, herhangi bir sorun yaşamadım daha. Tek eksi yönü anakart güç kablosu ÇOK KISABabam bana hediye olarak shaarkon shp650 V2 psu aldı fakat duyduklarıma göre psu bayağı kötü mahallede 6 yılda sadece 2 defa elektrik kesintisi oldu ama sisteme bir şey olacak diye korkuyorum o kadar hediye almış satamamda kullansam sorun olur mu.
Akım korumalı priziniz var mıDüzce'deyim malum köy yeri sıklıkla elektrikler gidiyor fakat 10 15'i geçmiştir elektrik kesintileri herhangi bir sorun yaşamadım daha
Hocam bunu 1000 TL'ye satacağım 2. El 650w psu önerisi yapar mısınız bütçe 200-300 TL aşılabilirC4 falan olduğu yok boş muhabbet çeviriyorlar.
Hocam ayıptır sorması coil whine ne demekSharkoon güzel marka güzel PSU millet neden ağlamış anlamadım. Shp serisinde coil whane çıkabiliyor onun dışında sorun yok
Psu hakkında fikrim yok lakin ben bir konuyu anlamadım, babanız psu ihtiyacınızın olduğunu biliyor muydu? biliyorsa neden siz yönlendirme yapmadınız, yoksa neden durup dururken hediye psu alınır ki?benim pc de var o psu hiçbir sıkıntısını görmedim ama sadece güç kablosuyla biraz oynayınca cızırt sesi geliyor o da biraz korkutuyor o kadar