Neler Yeni

Çözüldü✓ Sharkoon psu kullanmalı mıyım?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
dostum c4 esprileri hiç iyi değil fakat baktığımızda f/p ürünü diyebiliriz sakın 2. el almayı planlama
Hocam satıcı tanıdığım çok kullanmadı mining yapmadı biliyorum arkadaşız zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu hakkında fikrim yok lakin ben bir konuyu anlamadım, babanız psu ihtiyacınızın olduğunu biliyor muydu? biliyorsa neden siz yönlendirme yapmadınız, yoksa neden durup dururken hediye psu alınır ki?
Bilgisayar topluyorum her şey bitti kasa ve psu kalmıştı kasayı bir şekil hallettim ama psu'ya para kalmadı babama hiç söylemedim çekindim babamda heralde anladı alamadığımı bana sürpriz yaptı psu konusunda pek bilgisi yok satıcı bunu öve öve bitirememiş babamda iyi sanıp almış

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berk
Hocam satıcı tanıdığım çok kullanmadı mining yapmadı biliyorum arkadaşız zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar topluyorum her şey bitti kasa ve psu kalmıştı kasayı bir şekil hallettim ama psu'ya para kalmadı babama hiç söylemedim çekindim babamda heralde anladı alamadığımı bana sürpriz yaptı psu konusunda pek bilgisi yok satıcı bunu öve öve bitirememiş babamda iyi sanıp almış
Anladım hayırlısı olsun, güle güle kullanın sisteminizi. Çok tereddüt ediyorsan psu konusunda sistemi yormadan kullanırsın en kötü değiştirene kadar.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Anladım hayırlısı olsun, güle güle kullanın sisteminizi. Çok tereddüt ediyorsan psu konusunda sistemi yormadan kullanırsın en kötü değiştirene kadar.
Hocam ne yorması valorant ve fortnitedan başka oyun oynamıyorum ama yayın açıcam yeni psu alınca açarım patlar matlar uğraşamam

Yasin Çınar

80+ Bronze
Top Bottom