hey Allahım ya ne PSU'ymuş ya bu hafta açıan kaçıncı konu bu aynı sorun ile ilgili.arkadaşlar psudan geliyo ses ara sıra geliyo sonra geçiyo 2 yıldır kullanıyorum psuyu bi sıkıntı yoktu
hocam cidden miPSU çöp. Acilen değiştir. Sistem bile yanabilir
hocam şuan param yok nasıl değiştiryim galiba garantiside bitti ne yapıyımPSU çöp. Acilen değiştir. Sistem bile yanabilir
hocam sizin bi bilginiz var mıhey Allahım ya ne PSU'ymuş ya bu hafta açıan kaçıncı konu bu aynı sorun ile ilgili.
valla garantisi bittiys yapabileceğin pek bir şey yok. sistemi psu değişene kadar mümkün olduğunca kulanmayacaksın o kadar.hocam cidden mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şuan param yok nasıl değiştiryim galiba garantiside bitti ne yapıyım
hocam sizin bi bilginiz var mı
hocam lütfen yazın ya
hocam yani arkadaşın dediği gibi yanar mıvalla garantisi bittiys yapabileceğin pek bir şey yok. sistemi psu değişene kadar mümkün olduğunca kulanmayacaksın o kadar.
ihtimal dahilinde patlayıp tüm sistemi çöp edebilir. 2.elden satılsa acaba yeni bir şey alınabilir mi diye düşünüyorum şuan.hocam yani arkadaşın dediği gibi yanar mı
iade mümkün mü?hocam garantisi devam ediyomuş sharkoonun garantisine yollıcam
hocam bilmiyorum hem coil whineda var değişim veya para iadesi olur herhaldeiade mümkün mü?
PSU'nun sorunu o çünkü düzelir mi bilemem.
iade mümkünse düşünmeyiniz bile.hocam bilmiyorum hem coil whineda var değişim veya para iadesi olur herhalde
niye hocamiade mümkünse düşünmeyiniz bile.
düşünmeyin derken hiç düşünmeden iade edin xDniye hocam