- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şuan paramda yok babamda üstüne ekler mi bilmiyorumdüşünmeyin derken hiç düşünmeden iade edin xD
değişik söyledim biraz affola.
hocam şuan paramda yok babamda üstüne ekler mi bilmiyorumdüşünmeyin derken hiç düşünmeden iade edin xD
değişik söyledim biraz affola.
o fiyata bulunur bence bir şeyler. ne kadara almıştınız?hocam şuan paramda yok babamda üstüne ekler mi bilmiyorum
250 1.5 yıl olmuş galibao fiyata bulunur bence bir şeyler. ne kadara almıştınız?
o zaman kalmalı bence yapacak bir şey yok psu zaten sorunlu. garantiyi deneyin ama düzeltilebileceğini zannetmiyorum.250 1.5 yıl olmuş galiba
hocam eğer değişim olmazsa zar zor babamı ikna etmeye çalışırımo zaman kalmalı bence yapacak bir şey yok psu zaten sorunlu. garantiyi deneyin ama düzeltilebileceğini zannetmiyorum.
hocam bende anlamadım 1.5 yıl kullandım şimdi bu sıkıntı çıktıHoayda o kadar adama önerdik kendim dahil çevreme de önerdim aldılar.
Sorunlu mu çıktı şimdi PSU ?
ne hikmetse önceki arkadaşınki. de öyleydi. sayaç koymuş heralde sharkoon xDhocam eğer değişim olmazsa zar zor babamı ikna etmeye çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bende anlamadım 1.5 yıl kullandım şimdi bu sıkıntı çıktı
hocam o kadar kötü psu mu bu ya itopyada filan bunları kullanıyo hepSes den dolayı bir şey olmaz. PSU kalitesiz ama sistemin yanmasına sebep olabilir de olmayabilir de. Fazla akım gelirse anlık bir sorundan dolayı kalitesiz PSU bununla baş edemeyeceğinden bir parçana zarar gelebilir. PSU yu değiştirmeni öneririm fakat acelesi olduğunu düşünmüyorum
Evet, Kötü yani bayağı en düşük seviye PSU lardan biri.hocam o kadar kötü psu mu bu ya itopyada filan bunları kullanıyo hep
hocam ben eski pcemde dandik bi psu kullanıyodum markası filan yok 220 watt kaç yıl kullandım sıkıntı çıkmadıEvet, Kötü yani bayağı en düşük seviye PSU lardan biri.
Zaten bunu kullanırsan da bir sıkıntı çıkmaz. Olabilir de olmayabilir de dedim zaten ki büyük ihtimalle bir şey de olmaz. Az ihtimal de olsa parçalarına zarar gelme riskini göze alıyorsan değiştirmeyebilirsin.hocam ben eski pcemde dandik bi psu kullanıyodum markası filan yok 220 watt kaç yıl kullandım sıkıntı çıkmadı
hocam yarın garantiye yollıcam bakalım yenisini mi yollıcaklar yoksa para iadesi miZaten bunu kullanırsan da bir sıkıntı çıkmaz. Olabilir de olmayabilir de dedim zaten ki büyük ihtimalle bir şey de olmaz. Az ihtimal de olsa parçalarına zarar gelme riskini göze alıyorsan değiştirmeyebilirsin.