Neler Yeni

sharkoon psu takırtı sesi

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
ben 2 haftadır kullanıyorum bu halde hocam oyun filanda oynadım sıkıntı çıkmadı ama yollıcam yinede

Çınar Yaşar

80+ Gold

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Genelde Sharkoon'da Coil Whine çıkar o yüzden çok büyük ihtimal Coil Whine'dir o yoksa yerinde duramazsın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam işte Coil Whine fan ile alakalıdır aynısı ekran kartlarında da olabiliyor
Hocam Coil Whine biraz farklı. Burada direk fanın sürtünme sesi geliyor. Coil Whine'de elektriksel bir ses oluşuyor cızırtı tarzı.
Benim Fsp güç kaynağında da var. Daha önce kullandığımda ise direkt Coil Whine vardı. O yüzden ikisi arasındaki farkı çok net anlayabiliyorum.

O kim ya ilk kez görüyom
Benim.

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
Hocam Coil Whine biraz farklı. Burada direk fanın sürtünme sesi geliyor. Coil Whine'de elektriksel bir ses oluşuyor cızırtı tarzı.
Benim Fsp güç kaynağında da var. Daha önce kullandığımda ise direkt Coil Whine vardı. O yüzden ikisi arasındaki farkı çok net anlayabiliyorum.
hocam bu sürtünme sesiyle coil whine sesini ayır ediyorum zaten sürtünme sesi ara sıra geliyo , coil whine çoğu zaman var ve tiz bir ses

Çınar Yaşar

80+ Gold
Coil Whine'de fandan da gelebiliyor yalnız bir de dediğim gibi Sharkoon'da çok fazla Coil Whine oluşuyor ama siz deneyimlemişsiniz ikisinide siz daha iyi bilirsiniz diye düşünüyorum

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
hocam bu sürtünme sesiyle coil whine sesini ayır ediyorum zaten sürtünme sesi ara sıra geliyo , coil whine çoğu zaman var ve tiz bir ses
Sürtünme sesi fanın devrine göre azalıp veya artabiliyor. Ya da hiç ses çıkarmıyor. Coil whine sürekli duyulabilir dikkat edildiğinde.
Garantisi bitmeden uygun zamanda göndermeye çalışın, ama bu şekilde de sorun çıkarmaz size. Pc illaki lazım oluyor sonuçta. Şuanda çok kullanmıyorsan ve işin yoksa bilgisayar üzerinde, gönder ilgilensinler.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Garantisi olsaydı iyi olurdu.

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
Sürtünme sesi fanın devrine göre azalıp veya artabiliyor. Ya da hiç ses çıkarmıyor. Coil whine sürekli duyulabilir dikkat edildiğinde.
Garantisi bitmeden uygun zamanda göndermeye çalışın, ama bu şekilde de sorun çıkarmaz size. PC illaki lazım oluyor sonuçta. Şuanda çok kullanmıyorsan ve işin yoksa bilgisayar üzerinde, gönder ilgilensinler.
göndercem hocam zaten sınavlarım var laptopda işimi görür

Garantisi olsaydı iyi olurdu.
varmış hocam yeni farkettim

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
göndercem hocam zaten sınavlarım var laptopda işimi görür

varmış hocam yeni farkettim
varsa yolla hocam hiç uğraşma

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Coil Whine'de fandan da gelebiliyor yalnız bir de dediğim gibi Sharkoon'da çok fazla Coil Whine oluşuyor ama siz deneyimlemişsiniz ikisinide siz daha iyi bilirsiniz diye düşünüyorum
Aynen hocam coil whine sorunu çok oluyor. Ama tıkırtı sesinin arasında onu anlamak zor biraz. Dikkatli dinlemek lazım. Arkadaş da söyledi Coil Whine da varmış. Ekstradan böyle sorunlarıda olabiliyor bazı PSU'ların.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam teşekkürler yarın garantiye yollıcam zaten çok yakınımda sizce ne yaparlar fanı filan mı değiştircekler yoksa yeni psu mu yollarlar

bende anlamadım hocam abdullah abinin sisteminde vardı bütün itopyada bu psuyu kullanıyolardı aldığım zaman
Hocam ilk önce arıza tespit yaparlar fan ile ilgili ise o sorunu çözerler. Değilse biraz daha bakarlar çözülmeyecek gibiyse yenisini yollarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,147
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom