Neler Yeni

Psu Traktör Sesi Ve Sorun nedir

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha
Bu fan egrisi sorununu internette ne diye aratırsam bulurum ?
üniverstilerde gösterilen konu tarzı bişey çıkıyor benim kastettiğim fanın bi tarafa doğru eğilmesi ve motorun doğru çalışamaması manyetik alanı bozuyor sanırım dolayısıyla fan yavaşlıyor ve tabiri caiz ise axor 1840 a dönüşüyor

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
üniverstilerde gösterilen konu tarzı bişey çıkıyor benim kastettiğim fanın bi tarafa doğru eğilmesi ve motorun doğru çalışamaması manyetik alanı bozuyor sanırım dolayısıyla fan yavaşlıyor ve tabiri caiz ise axor 1840 a dönüşüyor
İnşallah böyle bi durum değildir nasıl anlarız fan yamukluğunu vb

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha
İnşallah böyle bi durum değildir nasıl anlarız fan yamukluğunu vb
devir yükselirken bi anda yavaşlar ve yüksek ses çıkarmaya başlar senin sorununda bu fan değişimiyle çözüm bulunuyor veya fan ayarı yapılarak

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
devir yükselirken bi anda yavaşlar ve yüksek ses çıkarmaya başlar senin sorununda bu fan değişimiyle çözüm bulunuyor veya fan ayarı yapılarak
Anladım pcyi aldığım yere götüreceğim oda bakar zaten sağolun

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Psuda 4 gündür bi ses var en başta olduğunda söktüm ve tam sıkılmadığını gördüm sıktım vidaları sorun yoktu dün yine o sesi yaptı ve pc yi kapa5ttım geri açtığımda o ses yoktu occt ile test yaptım 1dk sonra yine o ses oldu Pcyi aldığım kişiye yazdım yağlanması gerek fanın dedi ama belirli bi wattan sonra bu sorun oluyor oyüzden olabilirmi fan hızına göre değişirmi o durum ve oyun oynasam sorun olurmu sizce pazartesi akşam götürece

Aynı problem bende de vardı hocam fanları yağladım yine aynıydı uçak kalkıyordu sanki pc normal çalışırken bile eski psu fanımı söktüm taktım sorun çözüldü

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Aynı problem bende de vardı hocam fanları yağladım yine aynıydı uçak kalkıyordu sanki pc normal çalışırken bile eski psu fanımı söktüm taktım sorun çözüldü
Ozaman fan gerekecek geçmiş olsun inşallah değişim yapılır

Top Bottom