Elimde bu modelin 2024 modeli ile beraber Tab s10 ultra ve tab s11 de var fakat bu tabletin ekranı bambaşka. Küçümsenecek bir fark değil. İşlemci konusunda...
Hocam ben bu tabletin 2024 modelini kullanıyorum aktif olarak, ve bahsettiğiniz decoder sorunu yaşamadım. Youtube, Netflix sorunum yok yani. Acaba sadece bu...
Konuyu ilk açtığımda 11.200 civarıydı açtıktan birkaç dakika sonra 1000 lira daha düştü fiyatı konuyu güncelledim. 11 olan fiyata istinaden yapılmış yorum.
Hocam yanlış anlama ama edeceği 9-10 demişsin bahsedilen ürün de 10272₺. Kendi söylediğin fiyat aralığına çok yakın yani. 8-9 desen üstüne vereceğin 1k, 2k...
Optimizasyon sorunu olan oyunlarda vramden dolayı yüksek ayar açamamış birisi, 12 gb vram yetmiyor gibi söylemler ortaya çıkmış. Nvidia'nın bu kartının ne...
Psikolojik olarak eldeki ürün neyse en iyisi o mantığı yerleşiyor bazen. Belki kendi deneyimi öyledir; kendi kullandığı arctic seslidir bir şey diyemeyiz...
Hocam Arcticten daha sessiz olduğuna emin misin ? Ben zamanında almak için epey araştırdım yabancı inceleme kanallarında ses konusunda en sonlardaydı bu...
Asus Dual öneririm ikisi arasından. İki fanlı olmasına aldanma, soğutma bloğu büyük Dual'in. Testlerine de bakabilirsin.
Hatta hacim hesabı yaparsan Asus...
O zaman 2026 model dedikleri sadece bir isimlendirmeden ibaret. Ama ilginç şekilde Bizbize satıcısının iki farklı ürün satışı var birisi normal birisi 2026...